De ce sa folosesti macrame in decorul peretilor

Este stilat

Macrame este un mod ușor și putin costisitor de a aduce caracter și personalitate în orice spațiu care arată puțin plictisitor. Mai ales când doresti să schimbi ceva în casa ta, nu poți face o alegere mai bună.

Gândiți-vă la decorul de perete din macrame ca la o modalitate de a vă împrospăta spațiul fără a ocupa prea mult spațiu sau a cheltui mult. Acesta este cel mai simplu mod de a menține estetica și de a face schimbari cu efect.

Nu necesita mentenanta

În timp ce unele accente necesită multă întreținere și îngrijire, macrame este perfect, deoarece este doar o piesă gata facutaa. Odată ce ai pus-o pe perete, poți uita de asta! Este atât de ușor.

Singura grijă va fi să decideți ce articol doriți să afișați rapid și fără efort. Vă recomandăm câteva plante artificiale sau flori de mătase. Pentru a asigura longevitatea, vă recomandăm cu căldură să curățați praful aproximativ o dată pe lună pentru a face obiectul să reziste mai mult.

Reîmprospătați de la sezon la sezon

Una dintre cele mai mari reclamații ale clienților este nevoia de a-și reîmprospăta spațiul din toate anotimpurile în mod constant. Pe măsură ce vremea se schimbă, se schimbă și nevoile noastre și dorința de a ține pasul cu exteriorul. Acesta este motivul pentru care macrame este accentul perfect pentru afișarea accentelor pe tot parcursul anotimpurilor. De exemplu, afișați câteva flori de mătase colorate pentru primăvară și poate o mini frunză de pin sau un alt mic accent de Crăciun.

Agățați-vă plantele artificiale preferate

Acesta este probabil sfatul nostru preferat de decor când vine vorba de macrame. Nu există nimic mai bun decât să puneti verdeață într-o jardinieră elegantă din macrame, care aduce atât de mult farmec și personalitate spațiilor de toate dimensiunile.

Versatil în design

Știm cât de greu poate fi să faci un spațiu să pară coerent și bine gândit. Chiar și designerii de interior se luptă cu această dilemă. Dar de aceea accentele de acasă, cum ar fi macrame, oferă oportunitatea perfectă de a investi într-o piesă de decor fără stres și fără întreținere.

În primul rând, simplificați-vă viața adăugând verdeață artificială și urmăriți cum se îmbină cu orice decor pentru mai multă personalitate.

Animați-vă spațiul

Știți acele spații care par puțin plictisitoare, dar nu puteți identifica cu exactitate ce este în neregulă? Pentru aceste probleme, vă recomandăm să afișați verdeață pentru a aduce exteriorul și pentru a adăuga mai multă culoare pânzei goale.

Perfect pentru zone mici

Decorul macrame este perfect pentru acele zone înguste care au nevoie de puțină culoare și textură. Cunoaștem provocările de a face o zonă să pară funcțională, dar și elegantă.

Acesta este motivul pentru care decoratorii de interior iubesc macramul pentru realizarea decorului.