Florile artificiale in decorul casei

Aranjamentele florale, atunci când sunt făcute corect , oferă casei o notă minunată pe care nici o altă decorare nu o poate face. Atingerea pe care o aduce un buchet de flori ne conectează cu natura și ne trezește simțul frumuseții. Culorile sale strălucitoare ne stimulează și simțurile vizuale.

Știm că florile vii sunt cele mai bune decorațiuni, dar inevitabil cad doar după câteva zile și se ofilesc la scurt timp după aceea. Chiar și plantele de interior care sunt în mod normal rezistente și robuste se pot ofili la temperaturi uscate și calde. Pentru a rezolva această dilemă, florile artificiale sunt înlocuitori excelenti. Tehnologia și tehnicile de realizare a florilor artificiale sunt acum atât de avansate încât aranjamentele par foarte realiste.

Alegerea florilor artificiale pentru casa ta

A merge pe traseul florilor artificiale înseamnă că ai o gamă nelimitată de opțiuni, spre deosebire de florile reale, unde sezonul și disponibilitatea ar putea fi o problemă. Indiferent de ce fel de aranjament floral ai putea alege, florile care merg incredibil de bine în toate tipurile de interior includ lalele, proteea, hortensii, margarete, gardenie, crini, trandafiri pulverizați și barniță.

Florile artificiale in decorul casei

Potrivirea aranjamentelor de flori artificiale cu mobilierul tău

Alege un aranjament potrivit de flori artificiale pentru blatul mobilierului tau. Ar trebui să existe suficient spațiu pentru a nu părea înghesuit. O vaza cu flori, oricât de frumoasă ar fi, într-un spațiu care o va face să arate rau, pur și simplu nu va funcționa. Ar trebui să existe un spațiu liber adecvat pentru bază.

Dacă cerem părerea designerilor de interior, aceștia vă vor sfătui să folosiți flori artificiale cu culori bogate, închise, dacă piesa dvs. de mobilier este și una bogată în culori. Este de la sine înțeles că culorile florilor și ale mobilierului nu trebuie să fie prea asemănătoare sau exact aceleași, deoarece florile tale nu vor fi evidențiate așa cum s-au dorit să fie. În mod similar, florile strălucitoare ar trebui, de asemenea, să fie plasate lângă sau pe piese de mobilier viu colorate.


Cele mai bune culori pentru aranjamente florale pentru a vă îmbunătăți casa

Principiul culorii ar trebui să fie același pentru camere. Pentru a vă îmbunătăți camera sau interiorul, alegeți un aranjament de flori artificiale care se potrivește cu tema sa de culoare. O cameră care are nuanțe îndrăznețe și luminoase trebuie să aibă, de asemenea, flori deschise și luminoase, inclusiv vaza în care este plasată. În schimb, flori artificiale de culoare pastelata și vaze colorate neutre ar trebui alese pentru camerele care au nuanțe pământii sau neutre.