5 flori artificiale de top in aceasta vara

Când ne gândim la lunile mai calde de vară, s-ar putea să ne gândim la grătare, sărbători și înghețate, dar ne gândim și la mirosurile verii: cremă de soare, iarbă proaspăt tăiată și parfumul tuturor florilor frumoase care înfloresc vara. luni.

În timpul verii, mulți oameni se bucură de flori proaspăt tăiate pentru a aduce acest parfum frumos în casele lor și pentru a aduce un strop de culoare zilelor mai gri. Cu toate acestea, dacă nu doriți ca florile voastre de vară să fie aruncate după câteva zile sau doriți să afișați flori de vară în afara sezonului, atunci florile artificiale de vară ar putea fi răspunsul pentru dvs.!

Hortensii

Hortensiile sunt, de asemenea, în sezon în timpul verii și pot înflori într-o varietate de culori diferite. Se presupune că hortensiile albastre înseamnă recunoștință și înțelegere, hortensiile albe înseamnă puritate, hortensiile roz sunt pentru dragoste, iar violetul poate semnifica regalitate sau mândrie.

Culoarea hortensiilor înflorite depinde de PH-ul solului în care cresc (hortensiile albastre cresc în sol acid, în timp ce florile roz sau roșii vor apărea în soluri alcaline). Cu toate acestea, dacă nu doriți să vă deranjați cu toată acea știință și sunteți atras de o anumită culoare de hortensie, optarea pentru un aranjament de hortensie artificială ar putea fi soluția perfectă!

Floarea soarelui

Înfloririle vesele ale florii-soarelui tind să apară târziu în vara, întinzându-se până la începutul toamnei. Floarea soarelui este cunoscută pentru a semnifica pozitivitate, putere și fericire de durată. Datorita acestor conotatii pozitive, precum si a faptului ca sunt doar in sezon pentru o perioada mica de timp, sunt o alegere populara pentru buchetele de mireasa vara!

Deși floarea-soarelui este perfecta pentru vară, reprezintă piesa perfectă de decor pentru casă în timpul iernii – ca și flori strălucitoare și frumoase. Va lumina chiar și cea mai întunecată zi de iarnă! Cu toate acestea, deoarece floarea-soarelui nu va fi sezon în timpul iernii, optează în schimb pentru un aranjament artificial de floarea soarelui.

Bujori

În cultura chineză, bujorii sunt cunoscuți ca „regele florilor” și sunt adesea folosiți în sărbători precum nunți, așa cum înseamnă: dragoste, prosperitate și noroc. Bujorii cresc într-o mare varietate de nuanțe, de la roz blush și nuanțe de coral, la galben, alb și portocaliu!

Culorile lor, precum și frumusețea lor, fac din bujori o floare foarte populară în lunile de vară. Cu toate acestea, bujorii sunt în sezon doar pentru o perioadă foarte scurtă de timp (între aprilie și jumătatea lunii iunie). Așadar, dacă îți este dor de ei, sau dacă îți este dor de frumusețea lor în restul anului, o coronita sau un buchet de bujori artificiali poate fi răspunsul pentru tine!

Trandafiri

Deși trandafirii sunt o alegere incredibil de populară pe tot parcursul anului, ei sunt în plină floare în lunile de vară. Trandafirii sunt simboluri bine cunoscute ale iubirii și romantismului, dar puteți alege culoarea trandafirilor dvs. în funcție de ocazie și de destinatar, deoarece toți trandafirii colorați au o semnificație diferită.

Trandafirii sunt în general disponibili pentru cumpărare pe tot parcursul anului, dar dacă cumpărați un buchet de trandafiri pentru un destinatar special sau pentru o ocazie specială, ar putea dori să vă gândiți să cumpărați trandafiri artificiali în schimb, astfel încât să reziste pentru totdeauna!

Gerbera

Gerberele sunt o varietate mai mare de margarete, care sunt mai mari și mai îndrăznețe decât omologii lor din lanțul de margarete și sunt de obicei prezentate în buchete la sfârșitul primăverii și începutul verii. Gerbera sunt adesea folosite în buchetele de mireasă de vară și sunt cunoscute pentru a simboliza veselia, făcându-le cadoul ideal pentru a primi sau primiți bine!

La fel ca hortensiile, culoarea gerberelor depinde de PH-ul solului, cu gerberele roșii înflorind în sol alcalin. Dacă vrei să adaugi puțină bucurie de vară în casa ta pe tot parcursul anului, achizitionarea de gerbera artificiala este modalitatea perfectă!