Contact alya.ro

Intrebari frecvente

Vezi mai jos intrebarile frecvente

Cum fac o comanda?

Comanda se poate face direct pe site, urmand pasii de mai jos, sau telefonic. Comanda pe site:

  • Vizualizati produsul pe care doriti sa il achizitionati
  • Consulatati ghidul de marimi pentru a alege marimea potrivita
  • Selectati marimea si culoarea dorita
  • Apasati pe butonul “adauga in cos”. Puteti adauga oricate produse doriti in comanda (in limita stocului disponibil)
  • Dupa ce v-ati hotarati asupra tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, apasati butonul “comanda” și introduceti datele pentru livrarea comenzii
  • In pagina de finalizare a comenzii va recomandam sa creati un cont pentru a beneficia de promotiile speciale, selectati modalitatea de plata dorita, completati datele de livrare si apasati pe butonul “plasează comanda”. Sunati la 0748 963 391 pentru a adauga o comanda telefonica
Imi trebuie cont pentru a face o comanda?

Nu este necesar aveti cont, dar crearea acestuia va ofera posibilitatea sa accesati istoricul de comenzi, puteti solicita un retur direct din contul dvs, va ofera salvarea adresei si datelor pentru ca lansarea urmatoarei comenzi sa devina mai usoara si sunteti la curent cu noutatile si ofertele noastre prin primirea pe e-mail a newsletterului Alya.

In cat timp primesc comanda?

Livrarea comenzii se efectueaza prin Same Day in maxim 1-5 zile lucratoare de la data plasarii.

Care este pretul livrarii comenzii/ cum beneficiez de transport gratuit?

Livrare 19 lei – pentru comenzi cu valoare pana la 200 lei. Comenzile peste 200 lei au livrarea gratuita.

Cum pot face un retur?

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

  • 1. Completati formularul de retur – Formularul de Retur; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
  • 2. Daca optați pentru returnarea banilor completați contul bancar in formularul de retur. Banii se returnează exclusiv in contul bancar.
  • 3. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati – produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat produsul sa nu fie avariat.
  • 4. Contactati Same Day, la numarul de telefon 021 9336, pentru transmiterea coletului cu produsul. Adresa de retur este: SC Nouriso Trading SRL, strada Armoniei 48, Rediu, Iasi.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client. Pentru mai multe informatii va rugam sa contactați pagina de Termeni și Conditii.

In cat timp primesc banii?

In maxim 5- 10 zile de la primirea returului si verificarea produsului se vor transmite banii in contul bancar indicat în formularul de retur.

Trimite un mesaj!

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.