10 idei simple de decor pentru masa de Paste si primavara

Găzduiți o reuniune de primăvară sau de Paște anul acesta? Indiferent dacă intenționați să găzduiți un brunch de primăvară, o întâlnire ocazională de familie sau o cină completă de Paște, astăzi vă împărtășim o colecție de idei frumoase de Paște și de primăvară, idei de aranjamente, idei pentru piese centrale, și decor de masă de primăvară pentru 2023 pentru a vă ajuta să creați o experiență minunată și memorabilă pentru oaspeții dvs.

Cum să decorezi o masă de primăvară sau de Paște

Paștele este cu adevărat special. De obicei, exista un brunch de familie și este întotdeauna un moment distractiv și de sărbătoare, asa ca e frumos sa ii intampinam pe toți cu o masă festivă de Paște, cu amintiri colorate ale primăverii.

Pentru a decora o masă de primăvară sau de Paște, începeți prin a pune o față de masă pastelata, câteva lumânări și sfeșnice, flori și plante proaspete sau artificiale, ramuri de primăvară, verdeață și chiar legume și fructe.

Apoi, lăsați-vă imaginația să zboare și creați un peisaj frumos care sărbătorește primăvara și vă aduce bucurie. Orice vă încântă vă va încânta și oaspeții. Aceasta este o sărbătoare până la urmă, iar sărbătorile sunt menite să fie bucurate!

10 idei frumoase de decor pentru masă de Paște și primăvară

Fie că îți place să faci din plin decorațiunile de masă de Paște sau dacă preferi să adaugi pe ici pe colo câteva simple accente de primăvară, aceste decoruri de primăvară frumoase și elegante și idei de aranjare a mesei de Paște sunt pline de inspirație pentru a te ajuta să creezi o decor special si o experiență memorabilă pentru oaspeții tăi.

1. Florile uimitoare în nuanțe de roz sunt în centrul atenției în această idee frumoasă de masă de Paște și primăvară.

2. Adoram această idee minunată de aranjare a mesei de Paște, cu șervețelele sale cu urechi de iepuraș adunate în jurul ouălor colorate!

3. Acest frumos centru de piesă florală pastelată de Paște, cu umplutura de vază cu bomboane de jeleu, este perfecțiunea primăverii!

4. Adoram această piesă centrală superbă de Paște, cu zambilele sale dulci și primule plantate în interiorul cojilor de ouă scobite. Un mod atât de frumos și semnificativ de a decora masa pentru primăvară!

5. Un decor atât de frumos de Paște! Cat de minunata este fața de masă cu carouri roz și alb proaspăt și inelele pentru șervețele urechi de iepuraș?

6. Amestecul de roz, auriu și alb este una dintre combinațiile noastre preferate de culori și este absolut perfectă în acest minunat cadru de masă de Paște.

7. Această expoziție dulce de primăvară, cu crenguțe de iarbă proaspătă, cuiburi minuscule și decoruri personalizate, ar fi modalitatea perfectă de a-ți întâmpina oaspeții de Paște!

8. Tot ce putem spune este wow! Acest frumos peisaj de masă și piesa centrală de primăvară aduc toată prospețimea și vitalitatea primăverii într-un singur afișaj superb.

9. Deosebita încorporarea aurii și albului în acest frumos decor de Paște. Este fundalul perfect pentru florile colorate.

10. O panglică drăguță de catifea roz și o narcisa minunată creează decorul perfect pentru masă. Acest lucru ar fi minunat și pentru un baby shower sau o nuntă!