Cum integrezi florile artificiale in decorul casei

Deși nu există nimic asemănător cu aranjamentele florale naturale pentru a lumina casa, florile artificiale sunt o alternativă fantastică. Întreținere redusă, cost-eficiente și elegante, florile și frunzele artificiale oferă o notă finală perfectă decorului dumneavoastră.

De la aranjamente sezoniere la flori all-year, există sigur ceva care să impresioneze chiar și pe cel mai entuziast botanist. Dar cum să le aranjezi acasă? Ei bine, este mai ușor decât crezi.

Pentru a vă ajuta să creați un buchet frumos, vă împărtășim sfaturile noastre de top pentru aranjarea florilor artificiale în casă.

Aranjați un buchet de flori artificiale

Florile naturale și tulpinile lor sunt adesea departe de a fi perfecte. Așa că evitați aranjarea simetrică a florilor artificiale. În schimb, încercați să plasați fiecare tulpină așa cum ați face cu flori proaspete. Experimentați cu îndoirea tulpinilor pentru a crea un aspect natural care se înclină ușor peste partea laterală a vazei. Și stilați-le întotdeauna individual înainte de a le adăuga la un aranjament. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți buchetul să arate mult mai realist.

Alegeți vaza potrivită

Folosirea vazei cu formă corectă va face o diferență reală în aspectul și senzația florilor tale artificiale. Alege vaza corectă pentru a completa atât decorul tău interior, cât și aranjamentul floral în sine. De la forme înalte și zvelte până la modele voluptuoase cu gât deschis, există o vază pentru fiecare gust. Și amintiți-vă întotdeauna de regula generală a florăriei. Lungimea fiecărei flori nu trebuie să fie mai mare de două ori înălțimea vazei.

Păstrați florile artificiale simple

Trucul cheie la aranjamentele cu flori artificiale este să fie simplu. Încercați să rămâneți la una sau două culori cu verdeață pentru un plus de textură. Acest lucru va aduce o senzație elegantă și relaxantă într-o cameră, fără a fi prea obositoare. De la tulpini unice la buchete personalizate, rămâneți la o singură temă sau schemă de culori.

Adăugați verdeață

O modalitate minunată de a adăuga textura și profunzime unui aranjament floral este verdeata. Funcționează pentru a asocia și a îmbunătăți majoritatea florilor artificiale. Și adesea aceste materiale de umplutură completează aspectul adăugând interes și formă. Deci, de ce să nu experimentați cu diferite tipuri pentru a găsi pe cel potrivit pentru casa dvs.

Schimba constant

Florile artificiale sunt maleabile, așa că nu vă fie teamă să renunțați la vază și să experimentați. Fiti creativi – descoperiti coronitele decorative. Realizate din materiale diferite, sunt ideale pentru decorul casei sau al usii de la intrare. Florile și plantele artificiale au posibilități nesfârșite.