Florile ideale pentru logodna

Ai cumpărat inelul, ai exersat cuvintele și ești gata să faci mișcarea cea mare. Dar dacă vrei să-ți faci propunerea puțin mai inedită, îți recomandăm să-i oferi iubitei tale un buchet de flori de logodnă și să o vezi luminând de bucurie!

Poate ai auzit că o poză valorează cât o mie de cuvinte, dar în universul cunoscut al romantismului, un buchet de flori de logodnă atent selectat poate fi expresia cea mai elocventă a iubirii tale, în afară de fabulosul inel pe care tocmai i l-ai cumpărat.

Alegerea florilor de logodna potrivite

Logodnele și nunțile necesită un număr masiv de flori care să fie folosite în diferite aspecte ale ceremoniei. Florile romantice și delicate sunt ideale pentru o logodnă.

Dacă vă planificați logodna și aveți nevoie de flori pentru a decora locul sau pentru a le include în sărbătorile dvs., florile tropicale și exotice, narcisele, trandafirii și gerberele sunt cele mai bune opțiuni.

Alegeți flori dintre trandafiri roșii, trandafiri roz, lalele și crin peruvian. Trandafirii albi și crinul tradițional sunt cele mai bune alegeri pentru a-i felicita pe ceilalți pentru logodna lor cu flori.

Lalele – O alegere excelentă pentru decorarea locatiei

Lalelele sunt unele dintre cele mai populare flori din lume pentru logodne. Lalelele sunt renumite pentru culorile lor strălucitoare, estetica și formele unice. În plus, în timp ce aceste flori sunt uimitoare când sunt proaspete, le puteți transforma și în aranjamente florale superbe de logodnă!

Lalelele sunt un center piece excelent, mai ales atunci când sunt asociate cu o vază elegantă din sticlă transparentă. Lalelele cu atingere reală într-o vază albă înconjurate de flori artificiale sunt o modalitate perfectă de a vă pastra mereu amintirea logodnei.

Lalelele sunt o alegere imbatabilă datorită varietății lor de culori, texturilor moi și aspectului moale. În plus, puteți adăuga elemente lemnoase naturale pe afișaj folosind tulpini de lalele pentru a adăuga o notă unică de frumusețe naturală. Ambianța lor rustică poate atrage cei care caută o alternativă la aranjamentul standard de lalele.

Narcise- Trimite un mesaj de dragoste și succes

Trimiterea de narcise galbene celor dragi este un simbol frumos al iubirii și prosperității. Florile simbolizează renașterea, noile începuturi și începutul prețuirii vieții împreună. Ele reprezintă, de asemenea, plăcere, sprijin și feerie.

Când trimiți aceste narcise vesele, admiri și prețuiești afecțiunea reciprocă. Florile transmit frumos emoțiile tale sincere, în timp ce transmit un mesaj de fericire și prosperitate. Trimite un buchet de flori de logodnă de narcise și o notă atentă care exprimă cele mai bune urări către duoul recent logodit.

Trandafiri roșii moderni – un mod minunat de a înveseli

Probabil ați auzit că nimic nu transmite un mesaj de dragoste și afecțiune mai bine decât un aranjament floral de trandafiri roșii și ați avea dreptate. Cu toate acestea, trandafirii roșii pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a felicita un cuplu.

Un buchet de trandafiri roșii cu umpluturi verzi și albe și diverse alte flori face un design excelent grupat.

Acești trandafiri roșii, combinați cu alte culori și flori îmbietoare, ar putea constitui un cadou excelent pentru un cuplu.

Puteți trimite buchetul de flori de logodnă într-o vază de cristal ecologică, inovatoare, înconjurată de umpluturi verzi pentru a vă îmbunătăți și înfrumuseța aranjamentul. Pe lângă roșu, poți opta și pentru trandafiri roz și albi dacă vrei să faci ceva unic.

Hortensia albă – Un simbol al compasiunii și al sfințeniei

Miresele poartă de obicei buchete clasice de hortensie albe. Florile reprezintă dragoste, armonie, binecuvântare și puritate. Hortensiile albe sunt cele mai bune flori pentru petrecerile de logodnă. Aceste flori sunt populare nu numai pentru ocazii de logodnă sau nuntă, ci și pentru alte ocazii speciale.

La nunți, oamenilor le place să decoreze scaunele și locațiile cu aceste flori pentru că sunt un simbol de prestigiu care simbolizează bogăția.