Florile Ideale pentru Aniversarea Casatoriei in fiecare an

Este într-adevăr bine cunoscut faptul că aniversările de nuntă au asociate culori speciale, cum ar fi aurul sau argintiul. Cu toate acestea, poate fi o surpriză faptul că fiecare aniversare de nuntă are și o anumită asociație de flori!

Aceste asocieri nu numai că ușurează cumpărarea de cadouri, dar te ajută și să-ți faci partenera să se simtă speciala în cel mai simplu mod. Prin urmare, acest articol se concentrează pe florile aniversare pentru a vă ajuta să alegeți de fiecare dată pe cea potrivită!

Anul 1 – Garoafe

Pe măsură ce te apropii de prima ta aniversare, există o emoție deosebită și un sentiment de împlinire pentru a reuși în primul tău an ca cuplu căsătorit. Garoafele sunt florile perfecte pentru a face cadou partenerei tale, deoarece simbolizează dragostea tânără și pasională. Pentru a vă sărbători un an, luați în considerare un buchet de garoafe pentru persoana iubită, pentru a exprima cu adevărat cât de fericit ești să petreci un an ca cuplu căsătorit.

Anul 2 – Cosmos

Până la a doua aniversare, ați ajuns să vă înțelegeți și v-ați dezvoltat rutine confortabile. Cosmosul descrie bucuria și pacea, pentru a descrie înțelegerea pe care ați dezvoltat-o ​​de-a lungul timpului. Acest lucru le face florile perfecte pentru a le oferi la a 2-a aniversare a nunții.

Anul 3 – Floarea Soarelui

Floarea-soarelui, cu toată vitalitatea lor, simbolizează loialitatea și admirația, pe care cuplurile le-au dezvoltat complet până în al treilea an. Sunt puternice, la fel ca relația ta și te înveselesc, așa cum face partenera ta! Pentru a-i arăta partenerei cât este de important pentru tine, floarea-soarelui este cea mai bună alegere de flori pentru al treilea an.

Anul 4 – Muscate

Muscatele simbolizează doi oameni care se unesc în minte, trup și spirit. Ele generează fericire și vibrații pozitive, ceea ce este incredibil pentru a dovedi emoțiile dragostei într-un cuplu căsătorit. Muscatele sunt superbe și rafinate, care cu siguranță vor adăuga o notă specială, deoarece sunt cele mai bune flori pentru aniversare.

Anul 5 – Margarete

Margaretele sunt folosite în mod tradițional ca floare pentru cea de-a 5-a aniversare pentru că reprezintă dragoste infinită și inocență. Deși sunt considerate o simplă floare, sunt foarte frumoase și unice. Aceste flori de aur pentru aniversarea nunții sunt cadoul perfect pentru cea de-a 5-a aniversare.

Anul 6 – Crini

Aceste flori splendide pot fi observate în multe nunți, deoarece înfățișează dragostea din ce în ce mai mare. Sunt lungi și atrăgătoare, făcându-le un cadou tradițional pentru a șasea aniversare. Cumpără partenerului tău un buchet de crini frumoși care descriu felul în care îți iubești sufletul pereche și cum a evoluat dragostea ta de-a lungul anilor.

Anul 7 – Frezii

Freziile au un parfum foarte plăcut și sunt disponibile într-o varietate de culori. Semnificațiile exacte sunt în funcție de culoare, totuși, în general, freziile înfățișează loialitate, dulceață și prietenie de netăgăduit, ceea ce este într-adevăr o necesitate absolută într-o căsnicie!

Anul 8 – Clemantis

Clematis este o floare minunată roz și violet care descrie legătura dintre două minți făcându-le una, deoarece până în al 8-lea an, amândoi ați devenit cu siguranță aceeași persoană! Într-adevăr, amândoi afișați o legătură puternică care se întărește în timp, făcându-vă pe cei doi de neoprit.

Anul 9 – Maci

Chiar înainte de a atinge o piatră de hotar, al nouălea an este momentul perfect pentru a revitaliza toate amintirile fericite pe care le-ați trăit împreună și pentru a spera să mai vină. Petalele roșii vibrante ale macilor îți amintesc partenerului tău de speranță și dragostea pe care ai împărtășit-o de-a lungul anilor, făcându-le alegerea perfectă pentru flori.

Anul 10 – Narcise

O piatră de hotar uriașă a fost atinsă odată cu împlinirea celui de-al 10-lea an. Prin urmare, trebuie sărbătorita cu maximă zel și entuziasm! Narcisele sunt flori extraordinare și pline de farmec, care reprezintă frumos primii 10 ani ai căsniciei tale. Nuanțele galbene ale florii radiază aceeași energie pe care o face dragostea ta! Dacă vrei să-i amintești partenerului tău de timpul minunat pe care l-ai petrecut și să-ți înfățișezi dragostea puternică și fără sfârșit, narcisele sunt cele mai potrivite pentru flori.

Buchet narcise galbene

Anul 15 – Trandafiri

Fără echivoc, nicio floare nu este la fel de frumoasă ca un trandafir. Trandafirii sunt modalitatea perfectă de a-ți descrie dragostea și afecțiunea pentru cineva. Trandafirul roșu clasic este cel mai bun mod de a-i spune partenerului tău asta, în ciuda faptelor bune și rele prin care ai trecut; dragostea ta a strălucit prin toate și va continua să o facă. Spinii, dar petalele carismatice ale unui trandafir te ajută să sărbătorești cea de-a 15-a aniversare într-un mod rafinat.

Anul 20 – Aster

Două decenii sunt un timp lung în care ajungi la multe despre partenerul tău și despre tine. Asterii sunt flori incredibil de unice care înfățișează înțelepciunea și dragostea din toată inima, ceea ce este o reamintire excelentă la cea de-a 20-a aniversare. Un buchet care conține asteri va fi o amintire splendidă a dragostei și a aprecierii voastre unul față de celălalt.

Anul 25 – Iris

Până la cea de-a 25-a aniversare, care ar fi elementele ideale ale unei relații? Forță, admirație și curaj! Acesta este exact ceea ce simbolizează irisii, făcându-i florile perfecte pentru cadou în ziua de 25. Sunt înalți și colorați, reprezentând cu perfecțiune relația voastră puternică și colorată.

Într-adevăr, fiecare an petrecut împreună este o binecuvântare care vă aduce mai aproape și vă aprinde dragostea. Trebuie să sărbătorim fiecare an care trece pentru a reaprinde emoțiile pierdute și pentru a ne recunoaște reciproc despre chimia uimitoare pe care o împărtășiți, iar aceste flori aniversare vă vor ajuta să faceți acest lucru!