Decorul casei cu flori artificiale

Nu este un secret pentru nimeni că decorarea cu flori artificiale era văzută ca un gust prost sau un pas de decorare fals. Din fericire, nu mai este cazul. Deși nu toate florile artificiale sunt la fel, există multe opțiuni care sunt atât de realiste încât veți avea probleme să spuneți dacă sunt reale sau false!

De ce să decorezi cu flori artificiale?

Nu toate florile artificiale sunt create la fel! Indiferent de unde cumpărați, florile voastre artificiale ar trebui să aibă o senzație de viață. Multe țesături pot ajuta la crearea acestei iluzii. Oricum, florile artificiale pot aduce un suflu de prospețime în orice cameră, fără a fi nevoiți să întreținem florile.

Sunt o modalitate ușoară de a adăuga viață oricărui spațiu care are nevoie de un strop de culoare, mai ales în timpul primăverii și verii! Îmi place să adaug roz și alb moale primăvara, în timp ce vara, adăugarea unei flori de floarea soarelui sau a unui sortiment de flori sălbatice poate ajuta la crearea acelui ton cald și incitant în casa ta!

Cu florile artificiale care nu au nevoie de atenție, acestea sunt complet fără probleme. Au nevoie de puf și aranjare minimă. Evident, nu va fi prea multă întreținere, dacă este cazul, așa că vă puteți lua rămas bun de la grijile cu privire la udare sau la curățarea oricăror flori care se ofilesc rapid. Ele sunt, de asemenea, rentabile. Sunt una dintre piesele mele preferate de decor pentru casă, care oferă o rentabilitate rapidă a investiției și a timpului! Gata cu excursii la florărie sau bani cheltuiți pe flori cu viață scurtă!

La ce să fiti atenti atunci când cumpărați flori artificiale

Pentru a obține acea iluzie a florilor reale, căutați mătasea premium ca material principal pentru aranjamentul dvs. Alegerea dvs. de flori ar trebui, de asemenea, să semene cu florile reale prin colorarea lor. Nicio floare din viața reală nu este niciodată o singură culoare, așa că aranjamentele florale false ar trebui să imite același concept. De obicei, florile de înaltă calitate, de înaltă calitate, vor fi pictate manual sau vopsite, rezultând o colorare realistă.

Alternative la florile artificiale

O alternativă la florile artificiale sunt florile uscate! Ele oferă o senzație organică, naturală unui spațiu fără întreținerea florilor reale. Florele uscate sunt uscate în mod natural și conservate pentru a rezista pentru totdeauna. Sunt o alternativă excelentă la aranjamentele florale artificiale și oferă un aspect atât de unic!