Cele mai bune idei pentru decorul casei iarna

Dacă veți petrece mai mult timp în casă decât de obicei, datorită sezonului rece care ne așteaptă, casa dvs. trebuie să se simtă cel puțin familiară și primitoare. Pe măsură ce temperaturile scad afară, este timpul să primiți farmecul minunilor de iarnă în interiorul dvs. Decorul de iarnă se referă la a aduce straturi bogate, texturate și nuanțe de sezon care reprezintă timpul. Profitați de atmosfera confortabilă și senină a sezonului, îmbogățindu-vă casa cu cele mai bune idei de decor de iarnă.

Textile confortabile

Accesoriile moi, cu un plus de confort, cum ar fi cearșafurile de flanel, cuverturile din cașmir sau lâna și lenjeria de pat din bumbac sunt tendințele de iarnă în design interior care vă vor menține drăguț și proaspăt. Având unele dintre aceste accesorii drapate peste spătarul unei canapele, aruncate pe un pat sau înfășurate într-un coș mare, va crea, de asemenea, senzația vizuală de căldură și confort.

Mai mult, accesoriile tricotate ar trebui să fie și ele în fruntea listei de cumpărături în această iarnă. Pufurile tricotate și tricotajele mari și groase ar trebui să fie în centrul atenției și să înlocuiască țesăturile subtile. Distracția cu textilele nu se oprește doar aici – adăugați scaune din blană artificială cu covoare din piele de oaie sub picioare. În acest fel, vă veți menține oaspeții să se simtă confortabil și mulțumiți în acele zile reci. Sau dacă pur și simplu doriți ca scaunele să acționeze ca decor – de ce să nu puneți deasupra lor un coș cu bulgări de zăpadă? Astfel, Crăciunul tău alb va fi mai mult decât garantat.

Paleta de iarnă

Ramuri argintii de copac și geamuri înghețate – nu este de mirare că diferitele tonuri de gri sunt o tendință preferată de decor de iarnă. Când vine vorba de culori, gândiți-vă la paleta neutră a naturii, cu nuanțe de ardezie, cărbune, piatră, ceață și ceață. Cu toate acestea, asigurați-vă că echilibrați camera cu accente în nuanțe bogate și culori calde.

Un strop de violet bogat, portocaliu strălucitor sau roșu viu va fi suficient pentru a injecta puțină viață schemei tale de culori de iarnă. Pentru o schemă de culori mai bogată, cu profunzime în acest sezon – căutați nuanțe mai profunde de albastru, de exemplu albastru-miezul nopții, indigo, albastru regal și cerneală. Deși o culoare rece, albastrul închis emană sofisticare.

Combinați această culoare cu accente aurii pentru un farmec de gheață care încă aduce puțină căldură. De exemplu, vazele și ramele aurii vor arăta frumos cu tonuri de albastru.

Obțineți aspectul lemnului

Dacă ai visat vreodată să mergi într-o cabană din bușteni în pădure cu pante acoperite de zăpadă chiar în pragul ușii tale – de ce să nu ți-o aduci în schimb? Una dintre calitățile care face ca astfel de cabine să fie unice este abundența lemnului în interior. Lemnul evocă fără îndoială căldură naturală, iar încorporarea accesoriilor din lemn în interiorul dumneavoastră va crea o estetică primitoare. Gândiți-vă la dulapuri din lemn, la o masă elegantă sau chiar la o simplă măsuță de cafea din lemn natural.

Pentru a adăuga o notă de iarnă acestor mobilier, decorează-le cu o tavă rustică din lemn umplută cu verdeață artificială, coni de pin într-un mic coș ceramic și lumânări albe. Scoarța și ramurile goale sunt, de asemenea, accente superbe de decor de iarnă pe care să le adăugați în interioarele dvs. inspirate din lemn. Puteți da viață aspectului rustic și de iarnă folosind lucruri precum lumânări inspirate din lemn de mesteacăn, ramuri goale într-un borcan sau vază, lucrări de artă inspirate din pădure sau o grămadă de bușteni lângă șemineu.

Mergi pe nori

Dacă vrei să simți că mergi pe norui – covoarele de lux ar trebui să facă treaba. Acestea vor adăuga un plus de profunzime interioarelor dvs. și vor stabili un spațiu compus vizual. Modelele mătăsoase sunt deosebit de plăcute în timpul sezonului de iarnă, încurajând orele relaxante cu o lectură bună.

Stralucire

Pe măsură ce ne îndreptăm spre iarnă, incepe să se întunece mai repede, dar asta nu înseamnă că și interioarele tale au făcut-o. Utilizați această lipsă de lumină naturală ca o oportunitate de a stabili o atmosferă cu diferite tipuri de iluminare. Adaugă lămpi, lumânări și caută becuri cu tonuri calde de portocaliu pentru a da o senzație confortabilă și intima casei tale. Pentru a îmbunătăți atmosfera – agățați lămpi cu pandantiv în nuanțe calde și forme ciudate peste masa din sufragerie sau pe un hol cu ​​înălțime dublă.

Totul Alb

Este de înțeles de ce avem tendința de a gravita spre alb în timpul anotimpurilor mai calde și mai deschise. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru care o schemă complet albă nu poate funcționa și în lunile de iarnă – la urma urmei, cu toții visăm la un Crăciun alb. Singura regulă aici este să stratificați texturi, așa că gândiți-vă la piese albe din țesături care se simt bine, de exemplu piele de oaie, blană artificială, piele, catifea și chiar vesela crocantă.

Dacă ideea de alb este prea copleșitoare, compensați-o cu negru pentru fundalul perfect – o bucătărie monocromă uimitoare bifează toate casetele practice și estetice potrivite. De exemplu, încorporați în unități albe, fără mânere, cu un perete adânc de cărbune. În acest fel, puteți avea un pic de subtilitate, precum și dramă pentru tot ce este mai bun din ambele lumi.