Halloween Decor: 4 moduri de a decora

Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar dacă doriți o schimbare față de fantomele și scheletele tradiționale, atunci suntem aici pentru a vă împărtăși cele patru moduri preferate de a decora acest Halloween.

Dovleci sculptati

Deși aceasta este unul dintre modurile clasice de a decora pentru Halloween, este încă unul dintre preferatele noastre! Cu toate acestea, în loc să optați pentru fețele tradiționale jack-o-lantern, de ce să nu încercați să sculptați ceva mai complex? Sau dacă vrei ceva mai unic, sau încerci ceva elegant, precum acest model geometric?

Coronite Decor Toamna

Coronitele nu mai sunt doar de Crăciun – dă ușii de la intrare o schimbare de stil de Halloween cu o coroană de sezon! Coronitele de sezon pot fi achiziționate fie cu flori proaspete, fie artificiale și într-o varietate de culori, așa că veți găsi cu siguranță una care vi se potrivește.

Dovleci pictați

Dacă sculptarea dovlecilor nu este pentru tine sau dacă îți place să faci ceva diferit pentru a decora acest Halloween, de ce să nu schimbi cuțitul de sculptat cu o pensulă și să încerci să pictezi dovlecii? Ai putea sa pictezi dovlecii pentru a se potrivi cu schema dvs. de culori sezoniere sau pictați modele pe ei pentru a ii face să arate mai unice. De asemenea, poți încerca să pictezi fantome și alte creaturi de Halloween pe dovlecii tăi, dacă asta se potrivește mai mult cu estetica ta.

Flori în tonuri închise

Doar pentru că este Halloween nu înseamnă că trebuie să optezi pentru flori portocalii! De fapt, florile cu tonuri mai închise pot arăta foarte luxoase, mai ales atunci când sunt aranjate cu alte decorațiuni de sezon, precum dovlecii. Nu numai asta, dar tonurile mai închise pot ajuta și la adăugarea unui sentiment gotic, vampiric oricărei expoziții de Halloween!