2 moduri eficiente de a agata coronite si ghirlande de Craciun

Coronitele florale și ghirlandele completează aspectul oricărui decor de primăvară, toamnă sau de Crăciun. Cu toate acestea, a le afișa adesea înseamnă a face găuri pe pereți, uși sau mantale. Pentru a vă ajuta cu această dilemă, avem câteva sfaturi de specialitate.

1. Folosiți cârlige adezive

Dacă doriți să agatati o coronita decorativa pe un perete fără a folosi cuie, experții recomandă cârlige adezive. Sunt practice pentru că le poți elimina și repoziționa. Cârligele funcționează bine pe uși, pereți și chiar pe scări. Puteți alege chiar și cele transparente pentru oglinzi și ferestre.

Cum să agati coronite pe pereți folosind cârlige adezive:

1. Curățați și uscați suprafața înainte de a aplica cârligul adeziv. Acest lucru îi va îmbunătăți aderența și îl va menține în siguranță.


2. Agata coronita. Dacă este necesar, adăugați un alt cârlig în partea de jos a coroanei pentru un sprijin suplimentar.


Cum să agatati ghirlande și coronite decorative pe scări folosind cârlige adezive:

1. Când agățați pe scări, lipiți cârligul adeziv pe balustradă.


2. Agata ghirlanda. Utilizați un alt cârlig în partea de jos a coroanei pentru o stabilitate sporită.


3. Pentru ghirlande, aliniați mai multe cârlige cu intervale egale de spațiu. Asigurați-vă că aveți suficient sprijin la mijloc și la fiecare capăt al lungimii ghirlandei.


4. Ridica decorul pentru a ascunde complet cârligele.


Sfat bonus: Folosiți banda transparenta, sfoară sau sârmă răsucită pentru a vă fixa mai departe ghirlanda.

2. Prindeti coronita cu firul de pescuit din nailon


1. Pentru a agăța o coroană de flori pe ușa din față, plasați un cârlig adeziv pe partea interioară, deasupra nivelului ochilor. Partea cârligului trebuie să fie orientată în jos.


2. Trageti un capăt al cordonului de nailon în jurul cârligului și legați-l pentru a se fixa. Snurul ar trebui să fie suficient de lung pentru a trece peste partea de sus a ușii și pentru a-ți atârna coroana de la înălțimea dorită în exterior.


3. Legați bine celălalt capăt al cordonului de nailon în jurul coronitei dumneavoastră. Suspendați-vă coronita din interiorul ușii.