Hortensia: cea mai frumoasa floare a verii

Cu toții am recunoaște florile frumoase și pufoase ale hortensiilor care apar în general în lunile de vară. Hortensiile artificiale sunt, de asemenea, o opțiune excelentă!

Vin într-o varietate de culori și se crede că simbolizează aprecierea, recunoștința și sentimentele sincere. Acest lucru le face floarea perfectă pentru aproape orice ocazie! Cu toate acestea, dacă doriți să aflați mai multe despre aceste flori delicate, atunci suntem aici să vă spunem.

Coronita Florala Hortensie

Când sunt hortensiile în sezon?

Hortensiile înfloresc în timpul verii, de obicei între mai și noiembrie.

În ce culori pot înflori hortensiile?

Hortensiile pot înflori într-o varietate de culori, de la albastru intens la roz pal și alb! Culoarea hortensiilor depinde de fapt de aciditatea solului în care sunt cultivate. Când hortensiile sunt cultivate în sol acid, acestea vor fi în general albastru închis. Dar, dacă sunt cultivate în sol alcalin, pot fi roz, violet sau roșii.

Hortensiile pot fi cultivate și într-un sol cu ​​PH neutru, ceea ce va avea ca rezultat înflorirea albă sau crem.

Ce simbolizează diferitele culori ale Hortensiei?

În general, se spune că hortensiile simbolizează aprecierea și sentimentele sincere. Cu toate acestea, semnificația se poate schimba în funcție de culoarea hortensiei.

Se presupune că hortensiile albastre înseamnă înțelegere și recunoștință, în timp ce hortensiile roz reprezintă romantism.

Se spune că hortensiile albe semnalează puritatea, iar florile violete semnifică mândrie și regalitate. Prin urmare, dacă cumpărați hortensii cadou, poate doriți să le alegeți în funcție de culoarea lor.

De ce să alegeți hortensia artificială?

Dacă sunteți atras de hortensii, dar acestea sunt în afara sezonului, poate doriți să luați în considerare hortensiile artificiale, care sunt disponibile pe tot parcursul anului. De asemenea, dacă sunteți atras de o anumită culoare de hortensie, atunci optarea pentru un aranjament de hortensie artificială ar putea fi soluția perfectă!

Dacă hortensiile sunt folosite pentru o ocazie specială sau o sărbătoare, cum ar fi o nuntă, atunci un buchet de hortensii artificiale ar fi ideal, deoarece vor rămâne pentru totdeauna ca amintire a ocaziei!