Cele mai bune 5 sfaturi pentru aranjarea florilor artificiale

Dacă doriți să aflați cum să aranjați flori artificiale, fie că sunteți începătoare cu florile artificiale, fie că sunteți în căutarea unor idei noi, suntem aici pentru a vă împărtăși sfaturile noastre de top! Toate sfaturile noastre sunt simple și va vor ajuta să adaugati o notă de culoare și frumusețe în casa.

Alegeți vaze alternative

Dacă doriți să vă expuneți florile artificiale în altceva decât în ​​vaza tradițională, atunci puteți opta pentru ceva puțin diferit! Mulți oameni le place să folosească un ulcior ca alternativă la o vază, iar unii oameni folosesc sticle de vin goale pentru a-și etala florile.

Cu toate acestea, singura ta limită este imaginația ta aici – folosește cutii goale, borcane, căni, ceainice sau orice altceva îți place! Tot ce trebuie să faceți este să tăiați tulpinile florilor alese pentru a se potrivi cu recipientul ales.

Comutați-l

Atunci când primim un buchet de flori, s-ar putea să le expunem automat în sufragerie sau bucătărie. Cu toate acestea, durata lungă de viață a florilor artificiale înseamnă că aveți șansa să le schimbați și să vă plasați florile în locații pe care poate nu le-ați încercat înainte. De ce să nu adaugi ceva stil dormitorului tău sau un strop de culoare baii tale?!

Schimbati florile artificiale in functie de anotimp

Întrucât florile artificiale vor rezista foarte mult timp (sau pentru totdeauna dacă ai grijă de ele!), este posibil să te plictisești de ele după un timp. Așadar, o soluție la acest lucru este să vă schimbați florile artificiale sezonier, schimbând florile de vară cu un buchet cu multe culori de toamnă odată cu schimbarea anotimpului.

Pe măsură ce florile tale vor rezista, le poți ascunde până când ești gata să le scoți înapoi în anul următor! De asemenea, adoptând această abordare, florile dvs. vor părea mai realiste, deoarece le puteți schimba pentru a reflecta florile care sunt de fapt în sezon!

Impreuna cu alte decorațiuni

O modalitate populară de a vă aranja buchetul artificial este să creați un mic decor, folosind alte obiecte de decor pentru a face acest lucru. Îți poți așeza buchetul lângă locul tău preferat, unele dintre ornamentele tale semnificative sau chiar lângă lumânarea parfumată preferată, pentru a crea o zonă în casa ta care te va face să zâmbești.

Îngrijirea florilor tale artificiale

Deși florile artificiale necesită mai puțină întreținere decât cele proaspete, totuși ar trebui să le acorzi puțină grijă din când în când. Poziționarea florilor artificiale departe de lumina directă a soarelui sau rotirea ocazională a vazei pentru a le proteja de soare, va preveni estomparea afișajului.