Usa de la intrare 4 tendinte in 2022

Pe piața imobiliară de astăzi, cu stocuri scăzute și vânzări rapide peste prețul cerut, vânzătorii pot crede că pot obține un profit mare fără a fi nevoiți să depună niciun efort în actualizarea exteriorului casei lor. Dar mulți lideri de gândire din domeniul cumpărării și vânzării de locuințe spun că nu este cazul. După cum sugerează experții, proiectarea unei intrări grozave poate fi cheia pentru a crește atractivitatea casei tale și pentru a atrage cumpărători de lux. Iată patru stiluri de uși din lemn prin excelență care vă vor ajuta cu siguranță să încheiați afacerea.

Usa intrare din lemn natural

O ușă simplă, elegantă din lemn natural, permite proprietarilor să completeze stilul arhitectural existent al casei lor, adăugând în același timp bogăția și frumusețea lemnului. De exemplu, lemnele precum arinul noduri susțin un aspect casual, rustic, în timp ce bradul oferă un aspect atemporal. Cu tehnici avansate de fabricație, protecție adecvată și întreținere periodică, ușile exterioare din lemn de astăzi își vor menține frumusețea în orice climă și condiție meteorologică.

Usi intrare XL

Pentru a spori atractivitatea proprietății dumneavoastră într-un mod semnificativ, luați în considerare instalarea unei uși de lemn supradimensionate în fața casei dvs. Arata superb decorata cu o coronita florala sau un cos de flori.

Usi de intrare olandeze

Echilibrul ideal între intimitate și conectivitate vizuală, o ușă olandeză fermecătoare este de obicei considerată ca o tranziție în spatele unei case. Cu toate acestea, devine din ce în ce mai popular ca soluție pentru ușa din față.

Uși moderne inspirate de fermă

Caracterizat prin schema sa de culori neutre și materialele și texturile naturale, stilul modern de fermă combină liniile curate ale designului contemporan cu estetica confortabilă a fermei pentru a evoca sentimente de căldură și confort.