Idei pentru decorul gradinii

Idei fresh pentru decorarea curții și grădinii

Adaugă-ți propria notă decorativă cu ideile de mai jos pentru decorarea grădinii. Atât de des credem că decorarea casei noastre se termină la ușa din față, la terasă sau la verandă. Dar, de fapt, există atât de multe oportunități de a-ți transforma grădina în aer liber într-un spațiu frumos, senin, care este unic al tău. Mama natură face o treabă grozavă oferind flori și verdeață, dar există întotdeauna loc pentru o mică îmbunătățire cu adăugarea de decor și accente inspirate de grădină.

Ornament curte

Idei de ornamente pentru curte

Vara, caută steaguri și felinare care pot alinia căile și pot adăuga o notă specială curții și grădinii tale. Acesta este anul în care veți face upgrade la adresa casei dvs. din fața curții? Și nu uitați să căutați locația perfectă pentru o căsuță adorabilă pentru păsări, pe care o puteți urmări de la o fereastră din apropiere.

Coronite Florale Decorative

Terasa sau veranda ar putea să nu fie primul loc în care vă gândiți la decorarea pereților, dar sunt șanse să va oplaca foarte multe. De la imprimeuri frumoase de maci la uși shabby chic, există o mulțime de opțiuni creative pentru a adăuga personalitate spațiului tău în aer liber.

Statui decorative de grădină

Când vine vorba de accente în aer liber, o statuie de grădină poate fi un plus minunat. Aranjați câteva statui mici de animale din ceramică, cum ar fi păsări, o pereche de iepurași sau o vulpe în grădina dvs. Sau, alege ceva mai proeminent, cum ar fi o zeiță romană sau un înger care să-ți vegheze înflorirea. Desigur, puteți opta oricând pentru o siluetă de grădină care este și mai jucăușă și mai colorată – totul este o reflectare a stilului dvs. personal!

Scaune de grădină

La ce folosește o grădină dacă nu îți dai șansa de a petrece ceva timp și de a te bucura de ea? Nu există nimic mai primitor decât să găsești un loc frumos pentru a te opri și a contempla frumusețea naturii. Aranjați o masă mică și două scaune la umbră, așezați o bancă rotundă în copac în jurul unui copac proeminent sau agățați un leagăn confortabil de o ramură strategică, unde vă puteți petrece zilele de vară. Aveți câteva accente în aer liber, cum ar fi pernele la îndemână, pentru a vă putea simți confortabil și a agăța un clopoțel de vânt minunat în apropiere pentru a vă bucura de frumusețea și cântecul său.

Amenajare florala

După ce ți-ai plantat florile este posibil să cauți să adaugi ceva mai mult decor la designul grădinii tale. Gândiți-vă cum puteți adăuga un nivel sau doua de interes vizual. Adăugați un butoi și umpleți cu un alt set de flori. Așezați o scară veche din lemn învechit în spatele grădinii și adăugați ghivece cu flori sau o căsuță pentru păsări la fiecare treaptă. A Coșurile de flori agățate pline cu aranjamente cu florile tale preferate vor adăuga atractivitate și culoare grădinii, în timp ce atrage privirea în sus.