Flori artificiale: 7 beneficii

Florile artificiale sunt un accesoriu uimitor pe care oricine îl poate folosi pentru a aduce un pic de verdeață și viață în casele lor, oamenii folosesc mătasea pentru a crea flori artificiale de aproximativ 1.500 de ani. De la suculente mici la plante mari, există multe moduri în care pot fi folosite pentru a face casa ta să pară mai plină, mai proaspătă și mai luminoasă. Arunca o privire la câteva dintre beneficiile de a avea flori artificiale în casa ta.

Coronita Florala Lalele
Coronita Florala Lalele


1. FLORILE ARTIFICIALE SUNT DE LUNGĂ DURĂTĂ

Florile artificiale, fie că este o plantă, tulpină sau arbust nu se vor ofili sau cădea niciodată și vor arăta realiste și minunate pentru anii următori. Sunt extrem de durabile, astfel încât să vă puteți bucura de ele fără niciun stres suplimentar.

Aranjament floral bonsai, muschi verde si trandafiri
Aranjament floral bonsai, muschi verde si trandafiri

2. FLORI HIPOALERGENICE

Florile artificiale sunt perfecte dacă suferiți de rinita alergica sau aveți orice alte probleme de sănătate care sunt declanșate de polen sau arome. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la orice oaspeți care ar putea avea și alergii și se pot bucura de aranjamentele florale sau de plante fără restricții.

3. FĂRĂ ÎNTREȚINERE

Unul dintre principalele motive pentru care ne plac florile artificiale este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreținerea lor, de la udarea zilnică până la schimbarea ghiveciul, vă puteți relaxa. S-ar putea să adune praf din când în când, dar curățarea florilor artificiale este ușoară, doar ștergeți cu o cârpă uscată.

Aranjament floral magnolie, trandafiri si verdeata
Aranjament floral magnolie, trandafiri si verdeata

4. FLORI DE SEZON DISPONIBILE TOTUL ANUL

Dacă îți plac bujorii, vei ști că ai doar o fereastră scurtă de la sfârșitul primăverii până la începutul verii, dar cu aceste flori artificiale, te vei putea bucura de florile tale preferate pe tot parcursul anului. De la ramurile noastre de măslin la trandafiri de grădină, avem o mulțime de flori și frunze pentru ca tu să-ți creezi aranjamentele florale preferate care să reziste. Puteți chiar să le amestecați în fiecare săptămână sau lună pentru a crea un nou aspect pentru casa dvs.

Coronita florala trandafiri, bujori, verdeata si asparagus, 35 cm
Coronita florala trandafiri, bujori, verdeata si asparagus, 35 cm


5. REUTILIZAȚI-VĂ FLORIILE DE NUNTĂ ÎN CASA DVS

Dacă sunteți în căutarea florilor de nuntă, atunci florile artificiale sunt o alegere excelentă, deoarece arată realiste și vor rezista ani de acum înainte, ceva pe care îl puteți prețui cu adevărat. Le poți reutiliza pentru a crea un aranjament special de flori artificiale din buchetul tău, care să fie în centrul atenției în holul de la intrare, astfel, de fiecare dată când vei veni acasă, îți vei aminti de ziua ta specială.


6. FIȚI CREATIV CU FLORAILE DVS

Ne place faptul că vă puteți amesteca florile în orice moment cu tulpini de flori artificiale. Dacă vrei să-ți schimbi trandafirii cu bujori, atunci cu siguranță poți și sunt sigura că poți găsi un alt loc sau folosi pentru trandafirii tăi artificiali, poate să-i folosești pe o masă de dinning sau in dormitor.

Aranjament floral primavara cu trandafiri si verdeata
Aranjament floral primavara cu trandafiri si verdeata

7. PRIETENOASE CU ANIMALELE DE CASĂ

Dacă ești proprietar de câine sau pisică, atunci probabil știi că există unele plante și flori care sunt extrem de toxice pentru animalele tale iubite, motiv pentru care florile artificiale pot fi o alternativă excelentă. Încă arată reali, dar poți fi sigur că nu-ți vor face rău prietenilor tăi blănosi.