DYI: Coronita de par cu flori

O coronita de par frumoasă de flori este întotdeauna o alegere buna. De la ascensiunea lor la popularitate, acum câțiva ani, au fost un accesoriu de succes la o serie de evenimente, de la festivități de mireasă la day by day look.

Unul dintre principalele lucruri care atrag oamenii la aceste accesorii drăguțe este faptul că sunt atât de ușor de făcut. Cu toate acestea, din experiența noastră, singura problemă principală pe care o au mulți pasionați de coronite de flori este că nu știu să-și măsoare capul pentru o potrivire perfectă.

Ca prim pas în crearea oricărei coronite de par cu flori de succes, este important să faceți acest lucru corect. În acest blog, vă vom arăta cât de ușor este să vă măsurați pentru a începe să vă creați coronita de vis.

Ce ai nevoie:

Metru de croitorie pentru masurat

Foarfece

Pix sau creion

2 m de panglică la alegere

Florile artificiale alese de dvs

Pistol cu ​​lipici fierbinte

Pasul 1:

În primul rând, plasați începutul metrului de croitorie deasupra unei urechi și înfășurați banda în jurul capului. Banda ar trebui să stea chiar deasupra urechilor și a liniei sprâncenelor, dar puteți ajusta acest lucru la ceea ce vi se pare confortabil. Amintiți-vă, nu trageți banda de măsurat prea strâns, deoarece ar trebui să lăsați puțin spațiu pentru când adăugați florile.

Pasul 2:

Scoateți metrul de croitorie, asigurându-vă că țineți prinderea de punctul care indică dimensiunea capului. Pentru ca acest lucru să fie mai ușor de reținut pentru mai târziu, puteți marca banda cu un punct mic folosind stiloul sau creionul.

Apoi, așezați panglica aleasă pe un banc de lucru curat și măsurați 30 cm începând de la capătul panglicii. Acești 30 cm vă vor permite să vă legați confortabil coronita de flori în jurul capului când ați terminat. Veți face cealaltă parte după pasul următor.

Pasul 3:

De la această linie de 30 cm, măsurați lungimea capului și marcați-o pe panglică cu pixul sau creionul. După ce ați făcut acest lucru, măsurați încă 30 cm pentru a vă oferi ultima lungime de legare.

Pasul 4:

Diagrama de mai jos arată diferitele secțiuni pe care ar trebui să le fi marcat acum pe panglică. Acestea includ secțiunea principală de proiectare și două secțiuni de legare la capăt.

Pasul 5:

Când ați terminat de măsurat panglica, luați foarfecele și tăiați lungimea panglicii.

Pasul 6:

Acum vine partea distractivă! Este timpul să fii creativ și să începi să atașezi florile artificiale alese de panglica ta. Pentru a face acest proces puțin mai ușor, este întotdeauna o idee bună să vă decideți mai întâi asupra designului ales înainte de a lipi ceva la loc.

Pentru a vă ajuta să decideți unde doriți să se așeze florile, vă recomandăm să legați panglica în jurul capului și să marcați locațiile cu un pix. Puteți alege să aveți toate florile distanțate uniform pe coroana dvs. sau să le grupați pe o parte, așa cum se arată în exemplul de mai jos. Nu uitați să adăugați flori numai în secțiunea de design a panglicii dvs. și nu în secțiunile de la capăt.

Pasul 7:

Când adezivul s-a uscat și florile sunt așezate, legați-vă coronita de flori în jurul capului. Pentru capetele panglicii, puteți fie să le lăsați lungi, fie să solicitați un prieten care să vă ajute să le tăiați pentru a crea o fundă drăguță.