Decorul casei cu flori artificiale

În trecut, folosirea plantelor și florilor artificiale pentru a-ți decora casa era un trend major in decor. Astăzi, tendința este de a-ți face casa să pară o grădină mică, interioară – artificială sau nu. Există multe tipuri, dimensiuni și culori din care puteți alege. În această postare pe blog, vă vom arăta cum și de ce ar trebui să oferiți florilor artificiale o nouă sansa.

DE CE ALEGEȚI PLANTE ARTIFICIALE ÎN LOCUL CELOR REALE?

Dacă ești unul dintre acei oameni care uită să isi ude plantele, florile artificiale ar putea fi soluția pentru tine. Plantele și florile artificiale sunt articole de decorare de lungă durată și nu necesită atenția dvs. – sunt doar acolo pentru a aduce viață și culoare zi de zi.

Deși plantele artificiale nu sunt la fel de proaspete ca cele reale, ele servesc aceluiași scop. Florile artificiale pot fi văzute ca o extensie a mediului exterior adus în interior. Puteți asigura și menține orice look doriți să creați cu decorațiunile, deoarece florile artificiale nu își schimbă aspectul.

Este posibil să găsiți plante artificiale cu aspect foarte realist, greu de distins de plantele reale. Florile proaspete sunt adesea scumpe și trebuie îngrijite.

Decorul casei cu flori artificiale

INVITAȚI PLANIFICAȚI SAU NEPLLANIFICAȚI? PĂSTRAȚI-VĂ CASA PREZENTABILĂ

Te-ai stresat vreodată să-ți decorezi casa când ai oaspeți? Dacă nu ai timp să-ți decorezi camera de zi sau doar ai rămas fără inspirație și creativitate, florile artificiale sunt alegerea sigură pentru tine. Aici, decorul poate fi pregătit cu zile, săptămâni sau luni înainte și încă arată complet proaspăt.

Decorul casei cu flori artificiale

Încercați să amestecați diferite culori atunci când vă aranjați decorațiunile florale. Alegeți un ghiveci colorat și combinați-l cu o plantă artificială verde strălucitor. Contrastul acestei combinații va fi distinctiv și va atrage privirile oricui vă vizitează casa. De asemenea, vă puteți crea propriul buchet de flori artificiale care să reflecte personalitatea dvs. De-a lungul timpului, este posibil să refaceți buchetul prin îndepărtarea sau adăugarea mai multor flori artificiale sau poate chiar iarbă artificială.

Decorul casei cu flori artificiale

O PLANTA – MULTE SCOPURI

Un alt avantaj al aranjamentelor cu flori artificiale este că le poți muta oriunde vrei, de câte ori vrei. Ele nu sunt limitate la un singur loc și nu trebuie să luați în considerare lumina sau temperatura atunci când alegeți locul potrivit pentru decorațiunile cu flori artificiale. Cu versiunea artificială a decorațiunii florale, veți obține senzația de floare proaspătă pe tot parcursul anului.

Decorul casei cu flori artificiale

MIX & MATCH

În concluzie, florile și plantele artificiale sunt ideale pentru cei cărora le lipsește timp, inspirație sau creativitate. Puteți amesteca diferite culori și dimensiuni și puteți muta decorul ori de câte ori doriți – nu există niciun drept sau greșit atunci când vă aranjați camera.

Decorul casei cu flori artificiale