Decoreaza casa cu dragoste de Valentine’s Day

decoreaza casa cu dragoste

Este din nou acel moment al anului! Este timpul ca cuplurile tinere adorabile să isi facă declarații îndrăznețe, iar cuplurile mai în vârstă să își reafirme dragostea unul față de celălalt! Ziua Îndrăgostiților este chiar după colț, iar dacă doriți să vă decorati casa, ați ajuns în locul potrivit! Reîmprospătează-ți dragostea, cu sfaturile noastre pentru decorarea casei de Ziua Îndrăgostiților.

Este momentul perfect pentru a spune tuturor celor dragi cât de mult înseamnă pentru tine cu felicitări DIY de Ziua Îndrăgostiților și, dacă ești cu adevărat în spiritul sărbătorilor, umple-ți casa cu decorațiuni de Ziua Îndrăgostiților potrivite pentru sezon.

Coronita in forma de inima

Lasă magia să înceapă chiar la ușa ta! Descoperiti pe Alya.ro coronitele florale romantice. Cupidon va veni cu siguranță!

Aruncă în aer baloanele!

Cea mai ușoară reîmprospătare a decorului este cu o grămadă de baloane cu inimă pline cu heliu. Leagă-le împreună în formă de inimă uriașă (tot ce este nevoie sunt bucăți de sfoară, niște bandă și multă răbdare!)… sau pur și simplu lasă-le să plutească până în tavan.Decoreaza casa cu dragoste de Valentine’s Day:

Inimi din belșug

Pur și simplu nu poți greși cu o paletă de decor de negru, alb și roșu. Tapetul în formă de inimă, grafica inimii și decupaje cu alfabet strigă mesajul tău de dragoste în această cameră de zi cu tematică Valentine. Presărați niște petale de trandafiri pe podea și declarați-vă intenția cu un buchet mare de trandafiri roșii pe măsuța de cafea.

Vaza pictata de Valentine’s Day

Această vază simplă va arăta și mai frumoasă odată ce adăugați o duzină de trandafiri roșii de Ziua Îndrăgostiților.

Artă de perete de Ziua Îndrăgostiților

Cea mai bună parte a acestui decor unic de perete: îl puteți reutiliza pe tot parcursul anului schimbând rozul și inimile cu alte decorațiuni de sărbători sau fotografii.

Glob DIY pentru Ziua Îndrăgostiților

Aprindeți câteva lumânări

Strălucirea moale și pâlpâitoare de la lumânările parfumate este perfectă pentru a crea starea de spirit potrivită. Folosește lumânări albe sau roșii, înfășoară-le cu bucle de scorțișoară și adaugă o fundă de satin roșu cu buline pentru a-ți face seara cât se poate de perfectă! Decoreaza casa cu dragoste de Valentine’s Day:

Decoreaza casa cu dragoste de Valentine’s Day

Ghirlandă dyi

Super ușor de făcut, această ghirlandă folosește decupaje în formă de inimă cu mesaje, agatate pe o sfoară. Puteți intercala trandafiri și fotografii între ele pentru un aspect mai personalizat. Iată un sfat: Îndoiți hârtia de artizanat și tăiați jumătate de inimă de-a lungul pliului. Deschideți-l pentru un decupaj perfect simetric în formă de inimă.

Decoreaza casa cu dragoste de Valentine’s Day

Iluminare

Lumina lumânărilor este fascinantă și magică și adaugă atmosfera specială pe care trebuie să o creezi de Ziua Îndrăgostiților. Oferă casei tale o schimbare a luminii, cu o colecție de lumânări și șiruri de luminițe strânse într-un borcan.

Decoreaza casa cu dragoste de Valentine’s Day

Aranjemente florale romantice

Perne în formă de inimă

Nimic nu spune „Te iubesc” la fel de mult ca aceste baloane în formă de inimă de pe canapea. Pregătește-te să urmărești Netflix de Ziua Îndrăgostiților intr-un mod romantic!

Decoreaza casa cu dragoste de Valentine’s Day