Aranjamente florale pentru decorul camerei

Cu primavara dupa colț, este momentul perfect pentru a da un refresh decorului camerei tale. Indiferent dacă decideți să varuiti, să înlocuiți draperiile sau să adăugați perne, există multe modalități de a o împrospăta.

Aranjament floral decor dormitor

Un lucru care face o mare diferență în felul în care se simte o cameră este culoarea. Ar trebui să fii vibranta, poate cu un pop de culoare neașteptată? Sau, ar trebui să rămâi mai neutră? Totul depinde de aspectul pe care îl urmărești. Schimbarea culorii peretelui poate fi un pic de angajament, iar schimbarea culorii accentelor, cum ar fi florile, este mult mai ușoară. Descopera Aranjamente florale pentru a transforma decorul camerei:

Care este personalitatea ta florala?

Florile vin în toate formele și dimensiunile. A ști ce culori sau tipuri de flori ești atras este un bun inceput. Ești mai atras de culorile vibrante sau neutre? Preferi aranjamentele simple sau mai luminoase și complicate?

Experimentează plasând aranjamente florale în diferite zone ale casei tale și vezi cum schimbă atmosfera acelor spații. Astăzi, voi decora două dintre locurile mele preferate pentru a arăta diferența pe care o face atunci când adăugați aranjamente florale în decorul camerei dvs.

Nuanțe liniștitoare în dormitor

Când decorați cu flori, nu uitați să luați în considerare dimensiunea comodei sau a mesei. Ai loc pentru aranjamente florale mari sau trebuie să-l păstrezi pe partea mai mică pentru a se potrivi cu spațiul?

Aranjamente florale pentru a transforma decorul camerei

Tonuri soft și calde

Când vine vorba de decorul camerei, un aranjament floral drăguț cu tonuri soft creează o senzație de căldură într-o clipă.

Vară = soare cald și ferestre deschise pentru a lăsa briza să intre. Pentru mine, colecția florală romantica este doar asta⁠ — o gură de aer proaspăt care încălzește orice spațiu.

Aranjamente florale pentru a transforma decorul camerei

Am așezat acest aranjament în nuanțe de fard de obraz cu bujori, dalii și trandafiri pe noptieră pentru a face instantaneu acest colț să se simtă plin de căldură. De asemenea, puteți crea o atmosferă primitoare în dormitor cu aranjamentul floral.

Explozii de culoare – Aranjamente florale pentru decorul camerei

Movul și verdele sunt culori vibrante pe care le puteți folosi oriunde doriți, pentru a adăuga o explozie de soare în camera dvs. Aranjamente florale pentru decorul camerei sunt disponibile pe Alya.ro.

Aranjamente florale pentru a transforma decorul camerei

Așternuturile albe par mai strălucitoare, iar colțul se simte mult mai însorit doar cu aceasta schimbare. Deoarece există mai multe culori în acest aranjament, se simte, de asemenea, că linia dintre exterior și interior este puțin mai neclară.

Farmecul în stil vintage

Adaugă un aspect romantic, vintage, cu o cutie de lemn de flori pline de diferite dimensiuni și nuanțe. Poate transforma instantaneu o cameră mai contemporană într-una plină de frumos.

Aranjamente florale pentru a transforma decorul camerei

Florile au nuanțe de lavanda care reiau culorile mobilierului din lemn și accent. În timp ce acest aranjament spune vară, containerul în stil vintage spune și unic.

Înalt și Majestuos – Aranjamente florale pentru decorul camerei

Dacă sunteți în căutarea unui decor floral pentru cameră care să aibă un impact mai mare, alegeți ceva cu puțin înălțime. De exemplu, înălțimea acestui aranjament atrage privirea în sus și umple spațiul din fața ferestrei.

Vaza cu flori aranjament floral

Acest aranjament are culori subtile care șoptesc vara. Albul și cremele trandafirilor, anemonelor și hortensiilor creează, de asemenea, un afișaj primitor și frumos.

Găsește-ți favoritul

Acestea sunt doar câteva idei pentru a crea o noptieră drăguță cu flori artificiale. Există multe alte opțiuni din care puteți alege la Alya Home and Deco. Începeți cu culoarea cu care doriți să decorați și căutați florile artificiale perfecte pentru spațiul dvs.

Amintiți-vă, atunci când doriți să creați mai mult impact cu aranjamentul dvs. floral, alegeți culorile îndrăznețe sau măriți înălțimea. Dar cel mai important lucru când vine vorba de decorul camerei este să faci ceea ce te face fericit. Nu există o cale corectă sau greșită. Dacă te fac să zâmbești când intri în cameră, atunci este perfect.