Flori reale versus artificiale: poti vedea diferenta?

Sunt unul dintre acei oameni care cred că fiecare cameră ar trebui să aibă flori în ea. De la flori de sezon până la verdețuri simple amestecate cu flori sălbatice culese din grădină.

Și când florile tale proaspete preferate nu sunt de sezon sau sunt greu de găsit, ce faci? Un aranjament de flori artificiale este soluția perfectă.

Florile artificiale de astăzi nu sunt aceleași cu florile de altădată, viu colorate și cu textură plată. În primul rând, Alya Deco are aranjamente florale atât de realiste, încât am avut clienti care incearca sa le miroase :).

De ce să alegeți flori artificiale

Există mai multe motive pentru care sa alegi să ai aranjamente de flori artificiale în casa ta. Dar câteva lucruri principale de luat în considerare sunt realismul, ușurința de utilizare, durabilitatea lor și costul total.

Realism

Când vorbiți despre flori reale versus flori artificiale, desigur, doriți acele flori artificiale care arată realiste. Creațiile de astăzi sunt „faux fabuloase” și sunt mai populare ca niciodată. De la petale catifelate la culori care imită viața reală, aceste flori pot păcăli din ce în ce mai mulți oameni.

Acesta este un ranunculus adevărat alături de unul artificial. Puteți vedea cât de aproape seamănă unul cu celălalt, până la straturile lor rugoase și nuanța caldă de culoare.

Ușurință în utilizare

Întreținerea și ușurința în utilizare sunt alte lucruri de luat în considerare. Florile artificiale au nevoie doar de puțin puf și sunt ușor de afișat. Puteți plasa o vază cu flori superbe în camera dvs. și o puteți lăsa acolo atâta timp cât doriți. Nu este nevoie de apă sau soare.

Durabilitate

Unul dintre beneficiile florilor artificiale este că nu au nevoie de multă întreținere pentru a arăta ca și cum tocmai ai plasat un buchet frumos proaspăt în dormitorul de oaspeți (când era de fapt anul trecut!). Nu vă faceți griji cu privire la ofilirea hortensiilor sau la decolorarea adevăratei petale de trandafir. Cu îngrijire minimă, florile artificiale pot arăta fabulos ani și ani.

Aceste hortensii sunt unele dintre preferatele mele. Și în timp ce unul este real și arată proaspăt pentru moment, celălalt pare real și va dura și va dura.

Cost

Cât costă este un alt aspect. Un aranjament mare cu florile mele proaspete preferate, cum ar fi bujori, ranunculus, elebor și lalele, ar adăuga până la 500 Lei, în funcție de dimensiune. În schimb, plasarea acelei cheltuieli într-un aranjament floral artificial este o investiție unică, deoarece o poți folosi din nou și din nou.

Luați acești bujori, de exemplu. Bujori adevărați vs bujori artificiali⁠ – atât ciufuliți, cât și frumoși. Ambele o nuanță minunată și ambele minunate de avut în casă. Dar bujorii proaspeți sunt în prezent în jur de 15 lei fiecare tulpină, așa că un buchet de 25-30 dintre ei va costa undeva în jur de 450 lei. Pentru aceeași investiție, puteți avea flori decorative artificiale care vor rezista sezon după sezon.


Compararea florilor reale cu cele artificiale

Astăzi, vă voi arăta o comparație între florile reale și artificiale, bazată pe câteva dintre aranjamentele mele preferate Alya Decor. Am procurat aproape toate aceleași flori care erau în aranjamentele artificiale, cu unele excepții în afara sezonului și schimbări de culoare. Am recreat apoi aranjamentele cu flori proaspete. Să aruncăm o privire mai atentă la aranjamentele florale pe care le-am recreat și să vedem cum s-au descurcat florile artificiale în comparație cu cele reale.

Aranjament Hortensia

Stanga Real, Dreapta Artificial

Sunt îndrăgostită de Aranjamentul de hortensie. Un amestec frumos de hortensii albe, ciulin și verdeață într-o găleată galvanizată fermecătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *