Decorul Ferestrelor 4 idei pentru Primavara

Când vine vorba de decorarea zonelor în aer liber, mulți dintre noi se gândesc de obicei la verandă, terasă sau alte locuri de distracție. Ferestrele exterioare sunt adesea trecute cu vederea, dar acestea sunt oportunități excelente de a ridica aspectul casei tale.

Cum să folosiți flori artificiale pentru decorarea ferestrelor in ton de primăvară:

Păstrați decorul frumos și simplu

Dacă ești un minimalist și dorești să păstrezi lucrurile îngrijite, alege un element de verdeata pentru a-l afișa pe fiecare fereastră. Ar putea fi o ghirlandă pe tot cadrul, o coronita florala de primăvară în mijloc sau un aranjament floral pe fereastră în partea de jos. Piesa solo servește ca centru de interes și atrage privirea.

Decorați în perechi

Adaugă simetrie și stil decorului ferestrei tale de primăvară combinând două tipuri de aranjamente. Coronitele de primăvară în aer liber de la Alya Decor sunt ideale pentru decor.

Decoreaza totul

Sărbătorește anotimpul și toată culoarea lui cu ferestrele împodobite cu un decor minunat de primăvară. Începeți cu decorul direct pe fereastră, cum ar fi ghirlanda și coronita. Apoi, adăugați o pereche de coșuri suspendate la ambele capete și aranjamente florale sau o ghirlandă pe lungimea pervazului. Accentuează aspectul cu un aranjament potrivit în ghivece pe pământ sau deasupra unei mese.

Mix and Match

Cine spune că trebuie să rămâi la o singură colecție florală pentru decorațiunile ferestrelor tale? Este o modalitate grozavă de a-ți arăta creativitatea și de a te distra cu flori frumoase.

Creează-ți propria galerie cu coronite florale de diferite dimensiuni și flori diferite. Acest lucru face un fundal vibrant pentru fotografiile de familie.

Sfatul nostru: atunci când combinați diferite colecții florale, utilizați teoria culorii ca ghid. Culorile analoge – cele una lângă cealaltă pe roata de culori, cum ar fi galben, portocaliu și roșu – arată bine împreună. Pe de altă parte, culorile complementare sunt cele de pe părțile opuse ale roții. Gândește-te la albastru și portocaliu sau galben și violet. De asemenea, puteți juca în siguranță și vă concentrați pe o singură culoare, alegând flori care prezintă diferitele sale nuanțe.