Coronitele florale, decor nu doar pentru usa

Să vorbim astăzi despre coronite! Cu primăvara pe lângă noi, probabil că ești gata să pui acea coronita de iarnă în depozit și să găsești ceva proaspăt și minunat pentru primăvară. Din fericire pentru tine, avem atât de multe opțiuni.

Iată un fapt distractiv despre coronitele florale: nu sunt doar pentru ușa ta din față! Vă vom arăta câteva trucuri simple pentru a plasa coronite în toată casa dvs. Ai o oglindă mare sau fereastră antică? Pune o ventuză pe oglindă și atârnă o coroană de ea pentru a adăuga dimensiune și textura.


Așezați un suport de coroană pe vatră, veranda din față sau bufet ca o modalitate perfectă de a adăuga un accent.

Coșurile sunt și mai frumoase atunci când le adaugi o coronita. Puteți asigura coronita cu o panglica. Coronitele de magnolie și bumbac pot fi folosite pentru fiecare anotimp.

Îmbunătățiți-vă scaunele sau dulapurile adăugând o panglică pe o coroană și așezând-o pe spătarul unui scaun sau al ușii unui dulap.

Decor de masa 🙂

Așadar, indiferent dacă doriți o coronita cu un strop de culoare sau una care vă va purta prin anotimpuri, treceți prin magazinul nostru. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți coronita decorativa care este perfectă pentru dvs.!