Cum decorezi peretii cu Coronite Florale

Desi coronitele florale traditional sunt scose din cutie la sarbatori, veșnic verzi împodobite cu fundă roșie și fructe de pădure luminează ușile și întâmpină vizitatorii, in ultimii ani tot mai multe case se bucura de acest element de decor inedit si special tot parcusul anului. O coronita florala nu trebuie să fie doar un decor o dată pe an.

Dacă alegi tipul potrivit, o coronita decorativa florala poate fi o modalitate ideală de a decora orice perete din casa ta pe tot parcursul anului. Cheia este să alegi stilul potrivit pentru a se potrivi cu restul decorului tău și să găsești locul potrivit pentru a-l agăța.

coronita decor pat

Tipuri de coronite pentru perete

Coronitele florale de perete sunt disponibile într-o mare varietate de materiale, așa că va exista cu siguranță o opțiune care funcționează pentru casa ta. Coronitele de sărbători sunt probabil cel mai comun tip și prezintă, de obicei, ramuri veșnic verzi, cu ornamente precum ilis, fructe de pădure, conuri de pin, ornamente și panglică de catifea.

De asemenea, puteți găsi și alte coronite de sezon care folosesc flori, frunze sau fructe pentru a evoca starea de spirit potrivită.

Coronitele florale sunt disponibile în varietăți pe tot parcursul anului, care fac și decorațiuni ideale de zi cu zi pentru pereți. Unele coroane sunt chiar realizate din materiale reciclate pentru un aspect realizat manual și ecologic.

coronita moderna

Consultantii Alya sunt langa tine sa alegem coronita adecvata pentru casa ta, iar pe www.alya.ro gasesti coronitele florale gata de a-ti infrumuseta peretele. Poti alege de la coronite de ratan, nuiele, paie pana la modele unicat, create special pentru tine.

Selecteaza stilul tau

Deși există multe tipuri de coronite, ar trebui să o alegeți pe cea potrivită pentru decorul dvs. Pentru o casă în stil tradițional, o coroană florală este de obicei cea mai bună opțiune. Puteți alege o coroană care prezintă flori în culori care completează restul decorului din cameră.

coronita decor perete

Într-o casă cu decor rustic, alegeți o coroană florală care include și fructe precum merele pentru un aspect ciudat care se potrivește cu restul accesoriilor dvs.

coronita cu fructe

Pentru o casă cu decor modern, o coronita de ratan din flori, fructe sau alte materiale naturale va fi un contrast interesant. Poti opta si pentru o coronita realizată din materiale neobișnuite, cum ar fi hârtie, dibluri din lemn, țevi din PVC sau metal, pentru a-i da o întorsătură contemporană.

Locații pentru coronite

Puteți găsi multe locuri în interiorul casei dvs. care ar putea beneficia de o coronita decorativa de perete. Una dintre cele mai obișnuite locații pentru a agata o coronita este pe peretele de deasupra televizorului, mesei sau canapelei/patului.

coronita decorativa perete

Indiferent dacă agățați o coroană de sărbători care este înconjurată de lumini sclipitoare sau o coronita de zi cu zi făcută din flori artificiale simple, plasarea acesteia deasupra unui alt element de decor ajută la transformarea acesteia într-un punct focal al încăperii.

Spațiul de deasupra mesei consolă din hol sau dulap din dormitorul tău este, de asemenea, o opțiune bună. Puteți folosi rame pentru a ajuta la definirea unui perete gol în care doriți să agățați coroana, plasând coroana în interiorul cadrului. Încercați să vă agatati coroana de un perete care ține deja o oglindă – oglinda poate reflecta materialele coroanei pentru a-i amplifica efectul.

coronita florala


Cum agati coronita pentru perete

Este posibil să fii reticent să folosești o coronita pentru a decora, deoarece ești îngrijorat de găurile și alte daune pe care le-ar putea agăța pe perete. Din fericire, puteți agăța o coroană de flori fără a deteriora peretele. Dacă coroana ta are mai puțin de 2 kilograme, folosește cârlige simple de perete adezive pentru a o atârna. Cârligele au un spate adeziv care se lipește de perete, dar poate fi îndepărtat cu ușurință fără a deteriora suprafața vopsită, din lemn sau tapetată. Dacă coroana ta este mai grea, totuși, cel mai bun mod de a o agata pe perete este cu un cui și fir de pescuit.

Descopera aici cum poti agata o coronita fara a strica peretele.