Idei decor pentru gradina din zi pana in seara

Cu zile mai lungi și vreme mai caldă, primăvara oferă o mulțime de oportunități de distracție în aer liber. De la întâlniri confortabile până la brunchuri relaxate care se extind până la cine, iată sfaturi pentru relațiile cu familia și prietenii, așteptate de mult.

1. Flori

Iubim sa folosim flori de sezon și flori artificiale ca piese centrale de masă și accente. Florile artificiale sigure pentru exterior, sunt ideale pentru adunările în aer liber, deoarece sunt protejate împotriva UV pentru a păstra culorile proaspete pentru ani de utilizare.

2. Farfurii, pahare, tacâmuri și șervețele

Păstrați aranjamentele simple pentru brunchuri sau cine casual. Pentru sărbători, alegeți vesela de masă mai formală.

3. Iluminat

Aduceți căldură și atmosferă întrunirilor de seară cu felinare, lumânări și lumini. Lumânările LED fără flacără sunt o alternativă sigură, care vă oferă pâlpâirea luminii adevărate a lumânărilor, fără mizeria picurăturii de ceară.

4. Mobilier moale

Pentru petrecerile în aer liber, scoateți un coș plin cu pături pe care oaspeții să le folosească dacă există un frig în aer. Recomandam, de asemenea, să folosiți perne pentru a vă așeza confortabil în spațiile dvs. de luat masa în aer liber și de relaxare.

5. Accente

Nu există nimic ca atingerile personale pentru a-ți face oaspeții să se simtă deosebit de speciali. Gândiți-vă la coronite personalizate, carduri de loc scrise de mână sau chiar la mini buchete pe care să le ia acasă după aceea.


Cum să-ți decorezi gradina si spațiile de relaxare în aer liber


1. Începeți cu flori și verdeață

Creați o ambianță festivă îmbrăcând zonele în aer liber cu flori de primăvară și verdeață. Florele artificiale oferite sub formă de coronite florale, ghirlande, cutii pentru ferestre, coșuri suspendate și frunze în ghivece, permițându-vă să decorați diferite zone fără efort.

2. Folosiți același tip de flori ca și pentru aranjamentele de masa

Completați-vă decorul în aer liber cu flori la fel de frumoase pentru decorarea mesei. Sugeram să folosiți o ghirlandă florală în mijlocul mesei pentru o piesă centrală elegantă. Pentru un aspect mai impunător, alegeți aranjamente florale de masă într-un coș sau recipient și așezați-le puțin decentrat pentru a permite conversația.


3. Adaugă lumânări pentru ambianță

Oferă o strălucire caldă peisajului tău aranjand lumânări pe toată lungimea mesei. În funcție de aspectul pe care îl alegeți, ar putea fi mai multe lumânări conice. Dacă doriți să vă gândiți la ceva mai puțin, lumânările LED sunt deasemenea o idee buna.

4. Creați spații confortabile cu perne

Lăsați-vă invitații să stea confortabil cu scaune cu perne. De asemenea, puteți așeza perne pe pământ pentru o masă joasă unde toată lumea se poate relaxa.


5. Adăugați finisaje atent

Sărbătorești o ocazie specială? Legați coronițe mici pe spătarul scaunelor cu puțină panglică. Piesele centrale de bricolaj și ornamentele de masă sunt modalități excelente de a vă aduce flerul personal la orice adunare.

Cum să-ți faci tranziția adunărilor de la zi la noapte


1. Asigurați un iluminat amplu

Când vă distrați în aer liber noaptea, asigurați-vă că întregul loc este bine iluminat. Becurile în stil cafenea funcționează cel mai bine pentru a ilumina spații mai largi, în timp ce lumânările, felinarele și frunzișul pre-aprins pot lumina zonele de luat masa și locurile de mâncare.

3. Amenajați un mic semineu

Mai multe idei de decorare de primăvară pentru a-ți încânta oaspeții

1. Creați un bun venit distractiv

Întâmpină oaspeții la sosire cu o expoziție creativă.

2. Definiți un spațiu pentru fiecare activitate

Creați o separare vizuală între diferitele zone exterioare pentru a stârni interesul în rândul oaspeților dvs. De exemplu, îmbrăcați-vă spațiul de brunch cu flori pastelate și folosiți flori mai închise pentru cina. Apoi, dinamizați zona de cocktailuri cu crenguțe aprinse și agățați felinare în jurul focului.