10 idei senzationale pentru decor unic de perete

Piesele statement afisate pe perete au o putere aparte de a centra o camera si de a o scoate in evidenta. Fie că vă gândiți la o rețea uniformă de fotografii monocrome sau la un stil eclectic care vă transformă pereții goi în propriul album, iată 10 de pereți ai galeriei noastre preferate pentru a vă ajuta să decideți.


Respectați o schemă de culori

Nu ne putem gândi la o modalitate mai ușoară de a crea o colecție coezivă decât să ne lipim de o schemă de culori. Acest perete curat al galeriei funcționează perfect cu diferite nuanțe albastre, rame din lemn și detalii alb-negru. Formele, compoziția și conținutul artistic par să cadă la loc odată ce povestea de culoare a fost stabilită.

Faceți un memento al călătoriilor dvs.

Proiectarea unui perete de galerie în camera dvs. de zi ar trebui să implice mai mult decât simpla suspendare a câtorva fotografii generice. Este un spațiu pe care îl vedeți în fiecare zi, așa că este inutil să spunem că ar trebui să se simtă special. Încadrarea fotografiilor pe care le-ați făcut în vacanță și suvenirurile agățate vă vor aminti de călătoriile dvs. și nu există nimic mai special decât atât.

Daca e pentru chirie – sa fie universal

Redecorarea nu trebuie să coste o avere sau să te facă să spui „sayonara” la avansul chiriașului. Cu câteva imagini tipărite, câteva role de bandă Washi colorată și această inspirație pentru baie, puteți crea o compoziție superbă de galerie fără a face găuri în perete.

Tema nautica

Această baie face ca o colecție de artă antică a velelor să se simtă extrem de fresh. La targurile de antichitati puteti gasi cu siguranta tablouri marine care sa se potriveasca perfect in decor.

Lucrați cu alb și negru

Selectarea exclusivă a imaginilor în alb și negru este o abordare super clasică a peretelui. Indiferent de fotografiile pe care le selectați, paleta de culori acromatice le va lega pe toate, făcând spațiul să se simtă modern.

Faceți-l colorat

Dacă v-ați răsfățat cu un decor colorat de-a lungul designului camerei dvs., de ce să vă opriți acum? Incorporați nuanțe îndrăznețe în peretele galeriei dvs. prin artă grafică și cadre de neon.

Încercați o temă

Simpla decizie asupra unei teme sau a unui motiv specific îi va oferi peretelui scopul său unic și îl va face să se simtă coeziv. Acest perete cu temă de baschet este amestecul perfect dintre sportiv și artistic.

Joacă-te cu orientarea

Nu vă fie teamă să vă jucați cu orientările cadrelor dvs. – amestecând imagini de peisaj și portrete confera eleganta.

Gândiți-vă în afara cadrului

Amestecați lucrurile pe peretele galeriei și încorporați alte elemente decât cadrele pentru un plus de interes vizual și textură. Ne place cum această configurație include un tambur și un dream-catcher.

Jucati-va cu elementele