Idei alternative pentru decorul peretilor

Există doar câteva opere de artă pe care le iubesc cu adevărat. În afară de asta, îmi este greu să mă angajez și să pun cuie pe perete ceva ce nu sunt sigura că îmi va plăcea peste șase luni sau chiar un an. (Îmi schimb prea des decorul pentru a mă limita la o paletă de culori!)

Alegerea operei de artă sau a decorului de perete potrivit pentru spațiul dvs. poate fi dificilă și puțin copleșitoare. Așadar, voi prefața această postare cu ceva foarte corect: Arta este foarte personală. Ceea ce îmi vorbește, s-ar putea să nu vă vorbească. Și asta e ok!

Deoarece decorul pereților nu trebuie să se limiteze la ziduri de artă sau galerie încadrate. Și nu trebuie să cheltuiți mii de dolari pentru a vă da viața zidurilor goale. Așadar, continuați să citiți pentru a descoperi câteva dintre ideile noastrepreferate de decor alternativ, ușor și ieftin!

PALARII + COSURI

Agățarea de coșuri și pălării este obiectivul meu pentru idei alternative de decorare a pereților. Aveți o colecție de pălării și saci de paie? Nici o problemă. Deoarece aceasta este o modalitate excelentă de a oferi spațiu de stocare suplimentar și de a reface obiectele pe care le aveți deja în casă. În plus, este o soluție distractivă și unică de decorare a pereților! Vă puteți înviora cu ușurință pereții adăugând un sortiment de coșuri de perete sau pălării de paie în toate dimensiunile și texturile diferite. Pentru a agăța, utilizați un suport pentru pălării ca acesta pentru un acces ușor sau încercați cârlige sau cârlige.


CREAȚI UN PERETE DE ACCENT

Adăugați un interes vizual uimitor casei dvs. și lăsați pereții să vorbească de la sine. Creați un perete accent cu tapet, fretwork sau lambriuri decorative. Sunt un foarte mare fan și al tapetului când vine vorba de idei alternative de decorare a pereților.

CORONITE DECORATIVE

De ce sa folositi coronite decorative florale doar pe usa de la intrare! Aceasta este o alternativă excelentă pentru decorarea pereților pentru bucătăria, colțul micului dejun sau sala de mese.