Decor cu stil pentru toamna

Ca designer, cred pe deplin în decorarea odată cu schimbarea oricărui anotimp, dar mai ales în preajma sărbătorilor. După părerea mea, este cea mai bună parte a muncii! Când vremea începe să se schimbe afară, interiorul casei dvs. ar trebui să reflecte subtil și aceste schimbări.


Cu toate acestea, tranziția spațiului pentru sezonul de toamnă poate fi puțin dificilă dacă nu sunteți sigur de unde să începeți. Știu că poate fi tentant să ia în considerare decorul de toamnă kitsch pe care îl vezi peste tot. Dar ai încredere în mine …

Mai multe alegeri de decorare atentă îți vor eleva spațiul. Și vă va permite să vă folosiți decorul pentru anii următori – nu doar pentru acest sezon. Decorarea toamnei înseamnă a adăuga căldură, a crea un spațiu primitor și, desigur, a-ți exprima propriul stil.


Așadar, astăzi vă împărtășesc cum să decorați cu gust pentru toamnă. În plus, vă aduc toată inspirația pentru decorarea toamnei de care aveți nevoie pentru a vă face casa clasică și confortabilă pentru sezonul de toamnă!

Umbrele Toamnei

Secretul meu pentru a decora cu gust pentru toamnă este să folosesc culori și obiecte care se găsesc deja în natură. Gândiți-vă: tonuri de pământ și materiale naturale, cum ar fi ananas, grâu, răchită și verdeață.

Un sfat pentru decorul toamnei, nepotrivit: decorați intrarea pentru cădere cu o coroană de grâu sau două. Și aliniați pașii pridvorului cu dovleci. Oaspeții tăi vor fi întâmpinați de o serie de nuanțe și căldură primitoare de toamnă.

Decor Exterior

Când aveți dubii, puneți dovleceii în strat. Un sortiment de dovleci într-o gamă de nuanțe este o modalitate sigură de a vă transforma casa în sezonul de toamnă. Așezați-le pe insula de bucătărie, pe raftul de cărți sau pe o măsuță de cafea pentru un aspect distractiv și festiv.

De multe ori alerg la piata noastră locală după dovleceii și tărtăcuțele noastre festive. Căutați dovleci de culoare salvie, dovleci albi sau dovleci cu dungi de tigru. Încercați să le stivuiti unul peste celălalt pentru un plus de interes vizual și dimensiune.

Florile de toamnă, frunzele și verdeața uscată pot transforma instantaneu un colț în interiorul casei. Un amestec de flori adânci de visiniu și frunziș de toamnă în nuanțe de pământ de la face completarea perfectă pentru orice decor de toamnă.

Totul este despre accente, dar si simplitate

Cum să decorați cu gust pentru toamnă este vorba despre accente și menținerea curată și simplă. Mai multe nu sunt întotdeauna mai bune, știi?

Stratul corect de perne și texturi este trucul meu de decor pentru toamnă – toate acestea pot fi actualizate de la sezon la sezon. Începeți cu o bază de perne neutre și adăugați unul sau două modele de pături sau perne în nuanțe calde care întruchipează sezonul.

Folositi lumânări pentru a crea o strălucire caldă și o atmosferă intimă. Și încorporează atingeri stilistice, precum bolurile umplute cu fructe sau legume de toamnă, comunică vizual schimbarea de sezon. (Perfect pentru bucătărie sau zonă de luat masa!) Nu treceți peste bord. Păstrați-l simplu și curat, încorporând atingeri atentă de model și culoare.