Cum agati o coronita cu flori pe geam?

Dacă vă place aspectul coronitelor cu flori amplasate pe ferestre, dar nu sunteți sigur cum să le agatati, atunci ați ajuns în locul potrivit. Iată câteva dintre trucurile noastre despre cum să agatati coronite de flori fără a vă deteriora fereastra sau ornamentele.

Coronitele de flori arată atât de frumos agățate de o bucată superbă de panglică. Mulți oameni au ferestre care se deschid in lateral, ceea ce face ca agățarea unei coroane cu panglică să fie destul de ușoară.

CUM SA AGATI O CORONITA DE FLORI LA FEREASTRA

Exista două modalități simple de a agata coronita de flori pe fereastră. Unul folosește un pistol de lipit, iar celălalt este un cârlig de aspirare și o bandă. Dar, înainte de a începe, dacă aveți nevoie de o coronita de flori și încă nu v-ați decis care este potrivita pentru ferestrele dvs. verificați aici coronitele Alya.

ATASATI O PANGLICA CORONITEI

Coronitele comandate de Alya.ro vin la pachet cu o panglica complementare. Primul dvs. pas în a vă agăța coronita este să decideți cum să o agatati cu panglica. Iată pașii pe care i-am folosit pentru a agata coronita de mai jos. În primul rând, măsurați o bucată de panglică pentru cât timp credeți că trebuie să fie ca lungime (depinde de inaltime si preferintele fiecaruia.

Apoi, leg un nod de marinari.

Dacă nu știți cum să legați un nod marinar simplu, faceți o primă buclă normală sau cravată ca și cum v-ați legat pantofii. Apoi, cu panglica care iese din partea de sus, păstrați-o dreaptă și cu cealaltă panglică o curbați în spatele piesei drepte.

AGATATI CORONITA DE FLORI CU UN CARLIG DE ASPIRATIE (VACUUM)

Agățarea unei coronite de flori pe o fereastră cu o panglică, folosind un cârlig de aspirație este foarte simplă. În primul rând, începeți prin aplicarea aspirației pe fereastră. În general, îmi țin coronita sus pe fereastră pentru a decide unde vreau să ajungă. Apoi, în funcție de locul în care va fi atârnată coroana de cârlig, atasez ventuza.

Apoi, așez coroana pe cârlig și apuc ușor panglica între degete. Trag panglica drept și până ajunge în vârful sigiliului ferestrei.