Cum sa plasezi o comanda personalizata?

Iti doresti o coronita decorativa cu flori sau un aranjament floral deosebit? Ai o idee despre cum doresti sa arate, o poza sau pur si simplu vrei ceva mai special? Descopera mai jos pasii pentru a discuta si plasa o comanda personalizata.

1. Contacteaza-ne telefonic (0748963391) sau pe email (comenzi@alya.ro)

Nu am creat un formular pre-stabilit pentru comenzi personalizate pentru ca este foarte important sa discutam si sa intelegem de la clienti ce anume isi doresc. O coronita decorativa pentru exterior va fi diferita de una pentru interior, paletele de culori folosite pot deasemenea varia.

2. Decide ce tip si dimensiune de coronita doresti

Tip coronita:

  • Ratan
  • Nuiele
  • Ratan+Nuiele
  • Polistiren (acoperit)
  • Paie (acoperit)

Dimensiuni coronita – dimensiunea coronitei se va alege si in functie de locul in care doresti sa o plasezi. Poti alege intre 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40 si 50 cm.

3. Decide ce paleta de culori doresti si daca ai un tip de floare/verdeata preferat

Nu exista limita la ce doresti si suntem aici sa facem cea mai frumoasa coronita pentru tine. Te vom ghida sa alegi mix-ul cel mai potrivit de culori.

4. Pasii urmatori plasarii comenzii:

Validare flori: iti transmitem pozele cu florile pe care le vom folosi pentru a decora (2-3 propuneri). Dupa selectie ne apucam de treaba.

Durata comanda: Maxim 2 saptamani de la validare.

Validare comanda: Odata ce am finalizat coronita te vom contacta si iti vom transmite poze cu produsul finit. Daca esti multumit de rezultat se va transmite prin curier.

Plata comanda: Nu se percepe avans. Aceasta activitate este una creativa, in care ne implicam toata pasiunea pentru a avea cel mai bun rezultat pentru client. Putem intelege ca uneori viziunea poate fi diferita si de aceea coronita se achita la curier, odata ce este primit coletul.

Va multumim ca sunteti constant alaturi de noi si va asteptam cu drag pe alya.ro.