Cum sa depozitezi si sa protejezi coronitele florale?





Îți împărtășim sfaturi inteligente care te vor ajuta să îți păstrezi coronitele florale sezoniere în ordine atunci când nu le folosești.

Pentru că la fel de distractiv și festiv pe cât poate fi decorarea cu coronite florale în timpul sărbătorilor sau sezonurilor, găsirea unor modalități de depozitare a acestora în afara sezonului poate fi dificilă. Coronitele sunt voluminoase și au o formă ciudată și deseori necesită mult spațiu pentru a-și păstra forma în timp ce sunt depozitate.

Pentru a vă asigura că coronitele florale – și toate accentele lor – rămân intacte în depozit este crucial să le depozitați într-un mod care să le protejeze de daune. De asemenea, ar trebui să le puteți accesa cu ușurință, astfel încât să nu vă confruntați cu probleme atunci când decideți să le scoateți pentru a le decora din nou.

Vrei să afli mai multe despre cum să depozitezi corect mai multe coronitel florale în diferite zone ale casei tale? De la idei agățate la soluții de stocare stivuibile iti impartasim sugestiile noastre:

Agățați-le pe perete, in stil galerie

Dacă aveți o mansardă, un garaj sau o altă zonă mare de depozitare, vă recomandăm să vă agățați individual fiecare coronita decorativa de-a lungul unui perete cu cârlige sau cuie pentru a crea un afișaj de depozitare în stil salon.

Mulți oameni folosesc coronitele de flori pe tot parcursul anului, pentru toate sărbătorile, ceea ce face foarte ușor să le vezi pe toate simultan și să le accesezi atunci când ai nevoie de ele. Pentru a vă proteja coronitele de praf și de resturi, sugeramsă le păstrați într-o pungă moale, transparentă.

Puneti-le intr-un dulap

Nu aveti spațiu de stocare? Nici o problemă. Poti agata la fel de ușor coronite multiple pe umerașe în interiorul unui dulap sau pe un raft de rulare. Agățați-le pe umerașe individuale folosind panglică sau frânghie și puteți acoperi fiecare cu o pungă de plastic transparentă pentru a le menține libere de praf.

Depozitati intr-o cutie de carton sau de plastic

Dacă aveți o colecție mare de coronite florale luați în considerare cutiile de coroane de carton sau de plastic. Cutiile de carton pot ține fiecare coronite de flori individual și pot fi stivuite. În funcție de dimensiune, adâncime și fragilitate, puteți plasa coronite multiple în fiecare cutie, atâta timp cât le acoperiți cu țesut sau hartie între ele.