Cum sa agati o coronita decorativa pe usa ta (si sa nu o strici)

Puteți fi festiv și vă puteți proteja ușa în același timp. Aceste decorațiuni festive sunt modalitatea perfectă de a sărbători orice anotimp sau sărbătoare și vă puteți lăsa toate îndoielile de a le agăța deoparte. Acest ghid vă va învăța cum să agatati o coronita decorativa de flori pe orice ușă, fără cuie!

Cum să agăți o coronita cu flori?

Cel mai simplu și mai sigur mod de a agata o coronita cu flori este cu ajutorul unui cuier de coroane. Există o varietate de accesorii pentru agățat coronite de flori, cum ar fi cârlige metalice, benzi magnetice și bare reglabile. Le puteti gasi la magazinele dyi, cum ar fi Dedeman sau Leroy Merlin.

Majoritatea acestor umerașe sunt proiectate să se agațe în jurul vârfului ușii pe un capăt, în timp ce celelalte se agață în jurul coroanei. Această metodă este adesea mai preferabilă decât să sprijini coronita pe un cui – aceasta din urmă va lăsa o gaură în ușa ta, care este vizibilă pe tot parcursul anului.

Dacă decideți să alegeți un cuier de coronita peste ușă, rețineți că, dacă accesoriul nu se potrivește corect, poate fi dificil să închideți ușa. Pentru a vă asigura că se potrivește corect, măsurați grosimea ușii și alegeți un cuier cu aceeași adâncime. Pentru a găsi adâncimea unui cuier, consultați secțiunea Greutăți și dimensiuni din descrierea produsului.

Sfat: Dacă cuierul se lovește de ușă atunci când o deschideți și o închideți, lipiți un tampon pe partea din spate a coronitei pentru a preveni formarea oricăror urme. Încercați o bucată de material înfășurat sau un tampon de pâslă.

Cum să agăți o coronita de flori pe o ușă de sticlă

Un cuier peste ușă este de obicei mai vizibil atunci când aveți o ușă de sticlă. Încercați o ventuza cu spate de aspirație care se aplică direct pe ușă. Este o solutie usoara si pratica. Din nou, acestea sunt disponibile in orice magazin dyi.


Cum să agăți o coronita decorativa pe o ușă metalică

Folosiți un cârlig magnetic special conceput pentru suprafețe metalice. Acești magneți sunt mici, dar puternici; poți conta pe una sau două pentru a-ți ridica coronita cu ușurință.

Cum să agăți o coronita decorativa din interiorul ușii

Dacă nu doriți niciun accesoriu suspendat pe exteriorul ușii, plasați un cârlig cu capul în jos pe interiorul ușii. Folosind frânghie, sfoară sau sfoară clară, faceți o buclă pe un capăt. Fixați această buclă în jurul cârligului cu capul în jos al ușii și trageți șirul în sus și peste ușă pe partea exterioară. Legați celălalt capăt al șirului în jurul unei secțiuni din coroană și lăsați-o să atârne!

Cum să agăți o coroană de cărămidă

Cea mai ușoară metodă de a agata o coronita de cărămidă este cu un cârlig de cărămidă. Acestea sunt proiectate pentru a se fixa la marginile unei cărămizi individuale pentru sprijin.