Cele mai bune locuri pentru a agăța coronite cu flori acasa

Coronitele decorative cu flori au fost folosite de mult timp pentru a simboliza Crăciunul și a onora ocaziile speciale. În afară de design-urile tradiționale, există multe modalități de a încorpora aceste accente în decorul casei.

Citiți mai departe pentru a explora locuri obișnuite pentru a decora cu coronite de flori în jurul casei și idei creative despre cum să le folosiți ca frumoase decoruri tot timpul anului.

Unde este cel mai bun loc pentru a agata o coronita de flori în casa ta?

Ușa de la intrare este de obicei considerată cel mai bun loc pentru a aagat o coronita decorativa de flori, deoarece creează instantaneu o ambianță primitoare. Este locul perfect pentru a prezenta florile și accentele frumoase ale sezonului. Cu toate acestea, există o mulțime de alte locuri pe care le puteți arăta cu această piesă de decor versatilă.

Coronitele merg în interior sau în exterior?

Coronitele de flori pot fi afișate atât în ​​interior, cât și în exterior, pentru a crea un aspect coeziv în întreaga casă. Multe coronite de flori artificiale sunt proiectate pentru spații interioare sau exterioare acoperite, deci este mai bine să verificați dacă sunt sigure și pentru afișarea în exterior.

Cele mai bune locuri pentru a agăța coronitele decorative cu flori

În aer liber

Dă tonul întregii tale case îmbrăcând zone în aer liber cu coroane uimitoare. Iată cele mai bune locuri în afara casei dvs. pentru a prezenta frunzișul în condiții de siguranță în aer liber.

1. Veranda sau in fata casei

Faceți o declarație măreață cu o coronita de flori pe ușa din față. Folosiți două coroane de flori dacă aveți uși duble și verificați dacă dimensiunea fiecărei coroane este proporțională cu ușa dvs.

Daca aveti o verandă sau o terasa, creați un afișaj de coronite flotante. Agățați coronitele de flori de diferite dimensiuni de tavan folosind panglici sau frânghie subțire. Puteți, de asemenea, să le atașați la balustradele verandei, coloanelor sau pe pereții verandei.

2. Ferestre exterioare

Ferestrele exterioare sunt, de asemenea, locații interesante pentru coronitele de flori. Plasați-le în centrul fiecărei ferestre și lăsați 4 până la 6 cm spațiu liber pe ambele părți. Pentru a obține un efect dramatic, alegeți o coroană de flori care să se potrivească întregii lățimi a cadrului.

3. Curte și grădină

Transformați-vă gardurile, porțile și zona de depozitare într-un refugiu în curte, cu coronite și ghirlande vibrante, în condiții de siguranță. Păstrați-le la înălțimea frumuseții lor, afișându-le în aer liber până la 3 luni pe an.

La interior

  1. Hol

Primiti oaspeții în casa dvs. cu o coronita decorativa de flori la intrare. Un sfat rapid pentru afișare este să o agățați de un cârlig. O piesă plasată strategic va face o impresie de durată și atunci când vor pleca.

Rupeți monotonia unui hol gol, adăugând o coroană de flori. Agățați coronita pe peretele dorit, pentru a decora această zonă cu trafic intens.

2. Living

Ferestrele sunt un loc minunat pentru a agăța coroane de flori interioare pentru o expunere maximă. Se pot savura și din exterior. De ce să nu îmbraci o oglindă sau lucrări de artă încadrate cu o coronita de flori? Nu uitați să o scalați la dimensiunea oglinzii sau a lucrărilor de artă pentru impact vizual.

3. Bucatarie

Faceți bucătăria mai caldă și confortabilă agățând o coronita decorativa cu flori pe un raft, dulap sau hota. Piesele de mobilier cu mânerele butonului sunt puncte de afișare naturale. Decorează-ți casa cu coronite decoratuve așezate în colțuri modest. De exemplu, o coroană de primăvară atârnată deasupra chiuvetei adaugă o notă veselă spălării vaselor.

4. Dormitor

Unde asezi coronitele în dormitor? Așezați una pe perete deasupra patului pentru o vedere revigorantă.

Sfat din interior: asociați coroana cu o ramă de imagine goală pentru un decor unic. Puteti recicla una veche pe care nu o mai folosiți.

Adăugați zone fermecătoare de culori la ușile dulapului, agățând coroanele de flori pe ele. Sau, utilizați-le pentru a lumina zona de baie.

Sfat din interior: în partea din spate a ușii, montați un cârlig adeziv cu susul în jos. Poziționați coronita în față și legați un șir sau o panglică în jurul ei. Apoi, agățați șirul peste ușă și atașați-l la cârligul din spate.