Aromaterapie in fiecare zi

Dacă doriți să aduceți aromaterapia în viața dvs. în fiecare zi, nu trebuie să cheltuiți sute de lei pentru sesiuni costisitoare sau consultanți. Lumânările sunt o modalitate minunată de a aduce aromoterapia în viața ta. Lumânările parfumate de calitate sunt deosebit de bune pentru acest lucru, deoarece producătorii acestor lumânări folosesc adesea parfumuri și parfumuri naturale – la fel ca uleiurile dvs. preferate de aromoterapie.

Dorințe de aromoterapie
Există multe avantaje în utilizarea lumânărilor pentru nevoile dvs. de aromoterapie:

1) Este mai puțin dezordonat. Jucarea cu flacoane mici de uleiuri de aromoterapie duce adesea la scurgeri și frustrări. Cu lumânările parfumate de lux, nu există nicio problemă cu mizeria. Poți doar să aprinzi o lumânare și să începi să respiri parfumul bogat pe măsură ce grijile tale se topesc.

2) Este ușor. Aprinderea unei lumânări este mult mai ușoară decât încercarea de a combina diferite uleiuri de aromoterapie. Dacă aveți nevoie de mai mult de un miros, puteți aprinde pur și simplu câteva lumânări. Literalmente durează doar câteva secunde.

3) Sunt atât de multe lumânări de încercat. Producătorii de lumânări fac o gamă nesfârșită de parfumuri luxoase, inclusiv combinații de parfumuri minunate care vă pot ajuta să vă calmeze și să vă pătrundă. De exemplu, dacă doriți să vă revigorați cu un miros de citrice, lumânarea baronesei von Neumann Fete combină parfumurile de portocal buric, scorțișoară Seychelles, cuișoare Zanzibar, pin norvegian, paciuli indonezian și lemn de chihlimbar pentru o senzație incredibilă de miros.

4) Lumânările sunt portabile. Puteți să vă împachetați cu ușurință lumânările în bagaje atunci când călătoriți și le puteți aduce cu dvs. în casa lacului, acasă sau oriunde altceva ar putea fi necesar să vă relaxați.

5) Lumânările vă implică toate simțurile. Uleiurile de aromoterapie funcționează după parfum, dar lumânările de lux oferă o doză de frumusețe, parfum și lumină. Puteți să le aprindeți cu o baie pentru o experiență completă în detensionare și răsfăț. Puteți chiar medita cu lumânări parfumate de lux pentru a vă bucura de beneficii și mai puternice.


6) Producătorii de lumânări de lux oferă acum o serie de produse pentru a vă ajuta să vă înconjurați de parfumurile la alegere. Spray-urile de cameră diptyque, de exemplu, pot fi utilizate pe orice tip de țesătură, inclusiv perne și perdele. Câteva stropi sunt tot ce trebuie pentru a transforma orice cameră într-un minunat paradis de parfum. Spray-urile pentru camere de tip Diptyque sunt, de asemenea, foarte portabile, deci sunt perfecte pentru călătoriile dvs. la cabană sau pentru călătorii (atunci când este posibil să aveți nevoie să împrospătați camera de hotel).