Prelungeste durata de viață a lumânărilor tale

Se spune că atunci când iubești nu contezi. Și totuși, când ne place lumânarea ei parfumată Alya, numărăm orele de plăcere pe care le ofera pentru noi.

Este posibil să îi prelungim durata de utilizare? Cum se folosește bine pentru a-și prelungi longevitatea? Prin adoptarea gesturilor corecte, vă puteți oferi câteva ore suplimentare de arsură.

Vă oferim sfaturile noastre pentru a vă bucura mai mult de lumânarea parfumată.

Durata medie de viață a unei lumânări

Timpul de ardere al unei lumânări este legat de trei factori principali: Greutatea sa, calitatea cerii și fitilului, mediul în care este plasat.

Pentru prima, este destul de logic: cu cât lumânarea este mai mare, cu atât viața ei va fi mai lungă. Până atunci, este o joacă pentru copii! De exemplu, lumânările noastre cântăresc aproximativ 180g, ceea ce corespunde la aproximativ 40 de ore. Dar totul se încadrează în mediu! Pentru al doilea factor, fără griji, ne-am ocupat de el! Producătorul nostru de ceară artizanală a făcut lumânarea cu grijă și dragoste în Franța folosind ceară de înaltă calitate și un fitil de bumbac 100%.

Adoptați gesturile potrivite pentru a vă salva lumânarea.

Să începem cu cele mai ușoare: „nu trebuie” sau greșeli frecvente în utilizarea lumânărilor:

Evitați să vă așezați lumânarea într-un alt pahar.

Acest lucru nu numai că vă va împiedica să vă bucurați pe deplin de mirosul său parfumat, dar și va accelera arderea. Țineți lumânarea departe de uși și ferestre.

Idealul? Așezați-l în centrul camerei dvs. de zi, pe măsuța de cafea. În acest fel, tu și oaspeții dvs. vă veți bucura de parfumul său elegant și delicios.

Nu lăsați lumânarea să ardă mai mult de 2 ore.

Deja pentru că vă va oferi ocazia să faceți o mică plimbare, dar mai presus de toate va evita ca lumânarea să se aprindă în fum. În schimb, evitați să-l luminați mai puțin de 30 de minute.

Lumânarea dvs. va risca apoi să faca tunel și nu va dura atât de mult.

Evitați să lăsați impurități pe ceară.

Mai rău, ar putea să-i strice parfumul.

Acum, că aveți cheile pentru a nu pierde minutele prețioase din viața lumânării, vă oferim secretele experților!

Tăiați fitilul în mod regulat.

Ar trebui să fie cu aproximativ 0,5 / 0,8 cm deasupra nivelului cerii. Când este prea mare, o mică lovitură de foarfecă și va fi din nou perfectă!

Evitați să suflați pe el pentru a-l stinge.

Preferați să scufundați fitilul sau să folosiți un snuffer. Cu ajutorul acestui accesoriu, vă puteți răsfăța și cu un ritual foarte chic!

Ultimul sfat: înainte de a folosi lumânarea, puneți-o câteva minute în frigider. În acest fel, se va răci și va arde mai încet.

Prin aplicarea acestor câteva precauții, va trebui doar să savurați difuzia parfumului său moale și a luminii sale.